ENGELLER KALDIRILIYOR
Belediye, engellilerin hayatını kolaylaştırıyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programda, engelli aileleriyle bir araya gelen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik daima farklı hizmetler sunduklarını belirtti. Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, kamu kurum müdürleri, engelli bireyler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı. Vali Hulusi Şahin’in talimatları doğrultusunda ihtiyaç listesi belirleyen Batman Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, engelli vatandaşlar ve aileleri tarafından gelen talepler doğrultusunda 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını ihtiyaç sahiplerine teslim etti.
Mahalle Buluşmaları’nda ve çeşitli yollarla engellilerden gelen talepleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle yerine getirdiklerini aktaran Vali Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için 100 adet tekerlekli yıkama koltuğu, 50 adet yıkama seti, 40 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet konuşma cihazını engellilerimize dağıtıyoruz. Burada temsilen birkaç ailemiz var onlara ihtiyaç duydukları ürünü vereceğiz, diğerlerini de arkadaşlarımız evlerinde teslim edecek. Engelli bireylerimizi topluma bir yük olmadığını, onları daha iyi ortamda yaşattığımız zaman onların aslında bu toplumun kıymetli faydalı birer parçası olacağını bir kere daha hatırlatıyorum” ifadelerinde bulundu.
Etiketler : #ENGELLER,#KALDIRILIYOR,
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 02VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 03BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 04TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 05ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 06ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 07MÜSİAD Batman Van Zirvesinde
- 08TÜZÜN'DEN 16 MAYIS KUTLAMASI
- 09101 YAŞINDAKİ HACI MİRZA DEMİR BURSA’DA VEFAT ETTİ
- 10BATMAN'DA YILDIRIM ÇARPAN KİŞİ AĞIR YARALANDI
- 11Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 12UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 13OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 14KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 15SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ




Henüz Yorum yok