7 AMBULANS VE 2 UMKE ARAÇ TÖRENLE TESLİM EDİLDİ
7 AMBULANS VE 2 UMKE ARAÇ TÖRENLE TESLİM EDİLDİ
Sağlık Bakanlığı tarafından tam donanımlı ambulans ve UMKE araçlarının Valilik bahçesinde teslim edildiği törende konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, geçmişte sağlık sisteminin kötü olduğunu söyledi.
Batman Valilik bahçesinde düzenlenen törene Batman Valisi Ekrem Canalp,Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu , Batman İl Sağlık Müdürü Semih Canpolat kamu kurum müdürleri ile sağlık ekipleri katıldı.
Törende konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Sağlık alanındaki verilere bugün baktığımız da nereden nereye geldiğimizi de görmüş oluyoruz. Eskiden bir hastayı evinden alıp hastaneye ulaştırmak siyasetçi için kıymetli bir durumdu ve vatandaş bunu övünürek anlatırdı. Bakınız hastalara ulaşım şekli ve hızı ülkelerin gelişmişliğini de gösteriyor. Bugün elhamdülillah biz kalitemizi, hızımızı ve hastalara ulaşım şeklimizi sürekli artırıyoruz." Şeklinde konuştu.
Batman'da 56 bin 400 hastaya sağlık ekiplerince ulaşılıp acil servise yetiştirildiğini anımsatan Nasıroğlu, bu durumun son derece kıymetli olduğunu vurguladı.
Günümüz de hastaların siyasetçilere ulaşmasına gerek kalmadan hastaneye ulaştırıldığını ifade eden Nasıroğlu, dünyada sağlıkta rol model olduklarını anlattı.
Köylerdeki acil hastalara yönelik ambulans helikopterlerin yanı sıra ambulans uçakları devreye soktuklarını belirten Nasıroğlu, yurt dışında hasta, yaralı vatandaşları da ülkeye getirerek tedavi olmalarını sağladıklarını aktardı.
Nasıroğlu, " Bu örnekler nereden nereye geldiğimizin bariz örneğidir. Diyoruz ki Batman kendi klasmanında en hızlı ve en dinamik şehir olsun. Bizler de vatandaşlarımızın isteklerini en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Hemşehrilerimiz en güzel hizmete layık. Biz yöneticiler de vatandaşlarımıza layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." Dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 02OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 03EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 04İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 05İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 06NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 07FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 08TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 10Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 11NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 12AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 13 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 14ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
- 15BESOB Başkanı Kaplan’dan Vergi Dairesi Müdürü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok