
BATMAN’IN MAHMUT HOCASI “OP. DR. MAHMUT KESENCİ”
BATMAN’IN MAHMUT HOCASI “OP. DR. MAHMUT KESENCİ”
Meslek yaşamının 25 yılını geride bırakan genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Mahmut Kesenci, Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde hastalarına şifa dağıtmaya devam ediyor.
Batman’da sağlık alanında büyük bir özveri ile durmadan ve yılmadan hizmetlerine devam eden Mahmut Kesenci, 25 yıllık meslek hayatında hem yurt içinde hem de yurt dışından gelen hastalara yönelik olarak sayısız başarılı operasyonlar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye de devam ediyor. Çeyrek asırlık meslek yaşamında ileri düzeyde gerçekleştirdiği ameliyatlarla hastalarına şifa ve umut oldu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Batman Yaşam Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mahmut Kesenci şunları söyledi. “Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nin ilk mezunlarındanım. Yaklaşık 25 yıldır mesleğimi icra ediyorum. Mesleğimiz gereği insanların yaşamına dokunuyoruz. İnsanları sağlığına kavuşturup mutluluklarına şahit olmak benim için tarifi imkânsız bir duygudur. İnsanlara faydalı olmayı da çok seviyorum. Batman’ı da ayrı bir seviyorum. Batman’ın en eski genel cerrahi uzmanıyım diyebilirim. Meslek yaşantımın tamamını Batman’da vatandaşlarımıza sağlık alanında hizmet vererek sürdürdüm ve sürdürmeye de devam ediyorum.
Son olarak Batman’ın Mahmut hocası olarak sağlıklı bir yaşam için her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirterek, herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
1 Yorum
Mahmut tekik
23 Temmuz 2023