
‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı
Batman İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Batman Üniversitesi Rektörlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde gerçekleşen ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imza törenine Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Hınç katıldı.
Batman ilinde Mesleki ve Teknik Eğitimin niteliğini arttırmayı, eğitim hizmetlerini geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı amaçlayan ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’nü Rektör Uluçam ve Milli Eğitim Müdürü Kurtaran imzalayarak, protokolün hayırlı olması dileğinde bulundular.
Bilim ve teknolojideki gelişmelerin, eğitim alanında da hızlı bir şekilde sürdüğünü belirten Kurtaran, “Bu yenilikler, eğitimcilerin yeni bilgi ve teknolojileri öğrenmelerini, bu konularda yetiştirilmelerini zorunlu kılmaktadır. Mesleki ve teknik eğitim okullarımızın nitelikli işgücü yetiştirebilmeleri ve işgücü kalitesini arttırmaları ancak öğretmenlerin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleriyle mümkündür. İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile Batman Üniversitesinin ilgili fakülte ve yüksekokulları ile Mesleki ve Teknik Eğitim okullarında görev yapan atölye ve laboratuvar öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimleri hususunda işbirliği yapmaları önem arz etmektedir. Mesleki ve Teknik Eğitim alanlarındaki hizmet kurumlarımız ile yükseköğretim kurumlarının hizmet içi eğitimde iş birliği yapmaları Batman İlinde eğitimin niteliğini arttıracak, eğitim hizmetlerini geliştirecek ve bu hizmetlerin yaygınlaşmasını sağlayacaktır.” dedi.
‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imza töreninde kısa bir konuşma yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam; “Batman Üniversitesi olarak Batman’a bilim ve teknoloji alanında her türlü katkıyı sunmaya her zaman hazırız. Bugün Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile imzaladığımız bu protokolün gençlerimize, eğitimci arkadaşlara, Batman’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ kapsamında, Batman’daki mesleki ve teknik eğitim okullarında görev yapan 24 farklı alanda toplam 199 öğretmen, hizmet içi eğitime alınacak.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 02MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 03AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 05Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 06LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 07SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 08SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 09KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 10Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1250 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 13REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 15Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
Henüz Yorum yok