Molozlardan temizlene alanı mahalleliler futbol sahasına çevirdi
Batman merkezde bulunan 40 mahalleden biri olan 19 Mayıs Mahallesi kentin en eski mahalleleri arasında yer alıyor. Batman'ın kenar mahallelerinde biri olarak bilinen 19 Mayıs Mahallesi'nde moloz alanlarının temizlenmesinin ardından çocukların oynayabileceği futbol sahasına çevrildi.
Yahya Kemal Bayatlı Anadolu Lisesi eski futbol sahasının yıkılmasının ardında moloz alanına dönüşmesinin ardından mahalle sakinlerinin talebi üzerime, belediye ekipleri tarafından temizlenen arsa boş kaldı. Mahalle sakinlerinden Vedat Yavuz, boş alanı değerlendirerek çocukların top oynayabileceği toprak futbol sahası yapıldı.
Mahallelerinde çocukların oynayabilecekleri bir alan olmadığından yakınan Yavuz, “Çocuklarımız top oynayabilecek bir alanları yoktu. Bu olanda moloz doluydu ve kötü amaçlarla kullanılıyordu. Bizde mahalle sakinleri olarak alanın temizlenmesi talebinde bulunduk. Bunun üzerine belediye ekipleri tarafından alan molozlardan temizlendi. Bu alan hiçbir şekilde değerlendirilmeyince mahalledeki çocukları toplayıp taşlardan temizledik. Çocukların top oynayabilecekleri bir toprak futbol sahası yaptık.” dedi.


Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
- 02KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- 03GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 04RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 05SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 06ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 07EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 08BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 09KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ
- 10SALDİRİYA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA
- 11MEZARLIKTA KANLI PUSU 3 ÖLÜ
- 12BATMAN, GPS SİSTEMİYLE İLAÇLANIYOR
- 13BEŞİRİ'DE 100 DÖMÜMLÜK ANIZ YANGINI
- 14ODUNCU’DAN TOPLUMSAL BARIŞ ÇAĞRISI
- 15FİLENİN SULTANLARI'NA TEBRİK MESAJI




Henüz Yorum yok