
WUSHU ŞAMPİYONASINDA 15 BİRİNCİLİK TOPLAM 50 DERECE ALDIK
Batmanda yapılan ve 4 gün süren Petrol Şehri Batman iller arası Wushu (sanda taolu ) şampiyonasında 53 sporcu ile katılan ilimiz 15 Birincilik olamak üzere 50 sporcuyla dereceye girerek büyük başarı sağladı.
Batmanda yapılan ve 4 gün süren Petrol Şehri Batman iller arası Wushu (sanda taolu ) şampiyonasında 53 sporcu ile katılan ilimiz 15 Birincilik olamak üzere 50 sporcuyla dereceye girerek büyük başarı sağladı.
16 il ve 400 sporcunun katıldığı Petrol Şehri Batman iller arası Wushu (sanda taolu ) şampiyonasında Batman 15 birincilik, 18 ikincilik ve 17 üçüncülük olmak üzere toplamda 50 derece alarak büyük bir başarı sağladı.
Wushu il temsilcisi Muhammed Velioğlu yaptığı açıklamada “ilimizin ev sahipliğinde 16 ilden 400 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcularımız 15 birincilik olmak üzere toplamda 50 derece yaptık. Petrol Şehri Batman iller arası Wushu (sanda taolu ) şampiyonasında bize destek veren il idarecilerine teşekkür ediyorum, sporcularımızı kutluyorum. Aldığımız bu başarıyı daha ileri düzeye çıkarmak için çalışmalarımızı hocamız Abdulaziz Velioğlu’nun sokaktan dünya şampiyonluğuna şiarıyla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Petrol Şehri Batman iller arası Wushu (sanda taolu ) şampiyonasında alınan başarıdan dolayı batmalı sporcuları kutlayan Wushu Feredasyonu Bölge Temsilcisi Abdulaziz Velioğlu yaptığı açıklama; “Batman wushu sporunda başarı grafiğini devam ettiriyor. Bu alanda yetiştirdiğimiz sporcularımızın ulusal ve uluslararası başarılarından sonra şimdi de sporcularımızın yetiştirdiği genç sporcuların bu başarıya doğru ilerliyor olmaları bizi mutlu etmiştir. Bu bölge şampiyonasının gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere gençlik spor il müdürümüz Mehmet Şafi Özperk ve çalışma arkadaşlarına wushu federasyonumuz ve bölge illerimizin sporcuları adına teşekkür ediyorum. Batman bu spor dalında bölgemizin lokomotifi olmaya devam ediyor, yetiştirdiğimiz tüm genç hocalarımıza başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok