“KARAR DERHAL GERİ ALINMALI”
“KARAR DERHAL GERİ ALINMALI”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, 30’u aşkın STK temsilcisiyle bir araya gelerek, THY’nin aldığı karara karşı tepkilerini sürdüreceklerini belirtti ve ekledi; “THY kararını geri alıncaya kadar farklı eylemlere başvuracağız.”
“BATMAN’A BÜYÜK HAKSIZLIK YAPILIYOR”
Türk Hava Yolları başta olmak üzere diğer hava yolları şirketlerinin de Batman Hava limanında uçak seferlerinde kısıtlamaya gitmesi, Batman iş dünyasındaki STK temsilcileri ile Oda Başkanlarını ayağa kaldırdı. Yolcu kapasitesi ile bölgenin güvenli limanlarından biri olan Batman Hava limanında uçak seferlerinde yapılan kısıtlamaya seyirci kalmayacaklarını belirten BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, “Yaz tarifesinde uçak sefer sayısının artırılmasını beklerken, THY’nin Ankara’dan sonra İstanbul seferlerini kısıtlaması ve Pegasus hava yollarının da Batman-İzmir seferlerini askıya almasının kabul edilecek bir yanı yok. Hava Yolları Şirketleri’nin, bölgede sadece Batman için aldığı kısıtlama kararını kabul etmiyoruz. Batman’a büyük haksızlık yapılıyor” dedi.
STK VE ODALAR BİR ARAYA GELİYOR
Batman’daki 30’u aşkın STK ve Oda Başkanları temsilcileriyle bir araya gelerek, THY’nin kararı geri alınıncaya kadar bir dizi eylemi hayata geçirmeyi planladıklarını ifade eden Demir, şunları kaydetti; “İstanbul ve Ankara dışında İzmir ve Antalya’ya direkt uçuş yapılmasını beklediğimiz bir dönemde THY’nin Ankara’dan sonra İstanbul seferlerinde de kısıtlamaya gitmesi düşündürücüdür. Batman’daki iş dünyası İstanbul, Ankara ve İzmir’e olan uzaklıktan dolayı ulaşımda uçağı tercih ediyor. Bölge illeri arasında neden Batman’ın uçak seferleri azaltılıyor. Sesimizi her yere duyurmak için önümüzdeki haftadan itibaren bir dizi eyleme başvuracağız. Batmanlıların daha fazla mağdur edilmemesi için başta THY olmak üzere diğer hava yolları şirketlerinin de aldıkları kararı geri almalarını bekliyoruz.”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 02224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 03BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 04PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 05BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 06Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 07TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA
- 08TEMA Vakfı Gönüllü Öğretmenleri Grand Hasankeyf Hotel’de buluştu
- 09OBJEKTİF 13. YILINI KUTLUYOR
- 10STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 11MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 12VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI
- 13RAMAZAN SOFRASINDA ASKON BULUŞMASI
- 14VALİ CANALP, GERCÜŞ’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 15BATMAN'DAN BÖLGESEL GERİLİME TEPKİ




Henüz Yorum yok