Damar tümörüne yakalanan çocuk için kampanya başlatıldı
Batman’ın Korik Mahallesi’nde ikamet eden Bitmiş ailesinin 14 yaşındaki çocukları Sedat Bitmiş, halk arasında "damar tümörü" olarak bilinen “Sturge Weber Sendromu Tip 2” hastalığına karşı yıllardır mücadele veriyor. Ölümcül etkileri olduğu belirtilen hastalığın tedavisi için ise 125 bin TL gerekiyor.
İLKHA aracılığıyla yetkililere ve hayırseverlere seslenen küçük Sedat, yaşıtları gibi gezip oynamak istediğini ve tedavi masraflarının karşılanmasını talep etmişti.
“Damar tümörüne yakalanan çocuğun yardım feryadı” başlığıyla İLKHA’nın gündeme getirdiği küçük Sedat için İl Sağlık Müdürlüğü “Bu sese kulak verelim” çağrısıyla yardım kampanyası başlattı.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, “Doğuştan Sturge Weber Sendromu pençesindeki Batmanlı Sedat Bitmiş, 8 yıldır yaşam mücadelesi veriyor. Tedavi maliyetinin yaklaşık 125 bin Türk Lirasını bulması nedeniyle tedavi masraflarını karşılamak amacıyla Valiliğimizin izni ile yardım kampanyası başlatılmıştır.” dedi.
Bodakçi açıklamasının devamında, tüm hayırsever iş adamı ve vatandaşları Sedat’ın yaşam çığlığına kulak vermeye davet ettiklerini belirtti.
Bodakçi, yardım yamak isteyenlerin aşağıda belirtilen hesap numarasına yardım yapılabileceğini kaydetti.
Hesap numarası:
Şube: 557, Batman Şubesi
Kullanıcı kodu: ZB92176
Şube kodu: 557
İBAN: TR800001000557813111805001
Hesap No: 81311180 5001
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
- 02KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- 03GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 04RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 05SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 06ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 07EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 08BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 09KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ
- 10SALDİRİYA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA
- 11MEZARLIKTA KANLI PUSU 3 ÖLÜ
- 12BATMAN, GPS SİSTEMİYLE İLAÇLANIYOR
- 13BEŞİRİ'DE 100 DÖMÜMLÜK ANIZ YANGINI
- 14ODUNCU’DAN TOPLUMSAL BARIŞ ÇAĞRISI
- 15FİLENİN SULTANLARI'NA TEBRİK MESAJI




Henüz Yorum yok