KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
TPAO Batman Bölge Müdürlüğüne atanmasının ardından ilk kez basın mensuplarıyla bir araya gelen Murat Karataş, bölgedeki petrol üretimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
TPAO'DA BİR İLK.
TPAO Batman Bölge Müdürlüğünde bir ilk gerçekleşti. TPAO Bölge Müdürü Murat Karataş ilk olarak tüm Batman basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

“ÜRETİMİMİZ ARTACAK”
Bölgedeki petrol üretimiyle ilgili bilgi veren Türkiye Petrolleri (TP) Batman Bölge Müdürü Murat Karataş, şu anda üretimin 35-36 bin varil bandında devam ettiğini belirtti. 2024 yılı için daha aktif bir saha çalışması yürüttüklerini ifade eden Karataş, “Yeni hedefler koyuyor, rekorlar kırmaya çalışıyoruz. Yönetim değişti ve yeni dönemde bizden beklenti büyük. Batman petrol açısından stratejik bir noktada ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Bu yıl çok sayıda yeni kuyu açacağız. Kule sayımız giderek artacak ve geçen yıla kıyasla daha aktif bir yıl geçireceğiz. Sahada daha fazla olacağız ve üretimimizi daha da yukarı taşıyacağız” dedi.
MÜDÜR MURAT KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN’DA GÖREV YAPIYOR"
2004 Yılında beri TPAO Batman Bölge Müdürlüğünde görev yaptığını belirten Müdür Karataş, “2002 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Batman’da göreve başladım. 21 yılımız hep burada geçti. Bizim vaktimiz bayramda da seyranda da kulede geçti” diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 02MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 03BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 04KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 05PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 0611 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 07NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 08BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 09VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 10ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 11324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 12DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 13GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 14NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 15MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT




Henüz Yorum yok