KIRADAĞI MESİRE ALANI YENİLENDİ
Batman İl Özel İdaresi tarafından 500 dönüm alanda kurulan Kıra Dağı Mesire Alanı (KIRAMES), yenilenen sosyal donatıları ve doğayla iç içe atmosferiyle 2025 yaz sezonuna hazır hale getirildi.
Batman’ın önemli sosyal yaşam alanlarından biri haline gelen Kıra Dağı Mesire Alanı (KIRAMES), 2025 yaz sezonuna yenilenen yüzü ve genişletilmiş alanıyla kapılarını açtı.
İl Özel İdaresi tarafından 2018 yılında 500 dönümlük bir arazi üzerinde kurulan mesire alanı, Vali Ekrem Canalp’in talimatlarıyla yapılan yeni düzenlemelerle daha donanımlı bir yapıya kavuşturuldu. Vatandaşların doğayla iç içe huzurlu ve keyifli zaman geçirmesi amacıyla yapılan yeni sosyal ve sportif donatılar arasında lavanta bahçeleri, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, kameriyeler, hamak alanları, barbekü ve piknik masaları, spor kompleksleri, mescit, çeşmeler, lavabolar ve geniş araç park alanları bulunuyor. Yeni alanlarda yapılan çevre dostu düzenlemelerle mesire alanının günlük ziyaretçi kapasitesinde önemli bir artış bekleniyor. Doğal yapısı korunarak geliştirilen alan, hem şehir merkezine yakınlığı hem de sunduğu olanaklarla ailelerin hafta sonları için ilk tercihleri arasında yer alıyor.
KENTİN CAZİBE MERKEZLERİNDEN BİRİ
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in talimatıyla gerçekleştirdiğimiz yeni düzenlemelerle, vatandaşlarımızın şehirden uzaklaşmadan doğayla bütünleşebilecekleri, güvenli ve donanımlı sosyal alanlar oluşturmayı hedefledik. Kıra Dağı Mesire Alanını Batman’ın gözde cazibe merkezlerinden biri haline getirmek istiyoruz.” Kıra Dağı Mesire Alanı, 2025 sezonu boyunca doğa severleri ve aileleri huzurlu bir ortamda ağırlamaya devam edecek.


Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 02UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 03600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 04TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 05MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU
- 06BAKAN MEMİŞOĞLU, BATMAN’DA YERLİ SAĞLIK TEKNOLOJİSİNİ İNCELEDİ
- 07EKMEN: PETROLSPOR'UN BAŞARISI BATMAN'IN GURURU
- 08500 YATAKLI HASTANE İÇİN HEDEF 2027'NİN İKİNCİ YARISI
- 09MEMİŞOĞLU, BATMAN'DAKİ SAĞLIK PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ
- 10Engellilere akülü sandalye desteği
- 11REKTÖR DEMİR ANKARA'DA YAPAY ZEKÂ ZİRVESİNDE
- 12PETROLSPOR'DAN SÜPER DÖNÜŞ
- 13Timoklular Derneği’nden tanıtım gezisi
- 14ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİNDEN SICAK HAVA UYARISI
- 15BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ




Henüz Yorum yok