KAPLAN'DAN MÜLKİYET SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Salih kaplan ; ''Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.'' dedi
Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.
Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok