KAPLAN'DAN MÜLKİYET SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Salih kaplan ; ''Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.'' dedi
Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.
Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Venezuelalı forvet Cordova, Batman Petrolspor’da
- 02UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
- 03600 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 04TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
- 05MHP’DEN BAKAN MEMİŞOĞLU'NA BATMAN'IN SAĞLIK RAPORU
- 06BAKAN MEMİŞOĞLU, BATMAN’DA YERLİ SAĞLIK TEKNOLOJİSİNİ İNCELEDİ
- 07EKMEN: PETROLSPOR'UN BAŞARISI BATMAN'IN GURURU
- 08500 YATAKLI HASTANE İÇİN HEDEF 2027'NİN İKİNCİ YARISI
- 09MEMİŞOĞLU, BATMAN'DAKİ SAĞLIK PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ
- 10Engellilere akülü sandalye desteği
- 11REKTÖR DEMİR ANKARA'DA YAPAY ZEKÂ ZİRVESİNDE
- 12PETROLSPOR'DAN SÜPER DÖNÜŞ
- 13Timoklular Derneği’nden tanıtım gezisi
- 14ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİNDEN SICAK HAVA UYARISI
- 15BİSİKLET KAVGASI KANLI BİTTİ




Henüz Yorum yok