RAMANLI SEÇİM LOKALİ MİTİNG HACASINDA AÇILDI
Ramanlı'ın seçim lokali miting havasın açıldı
HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, seçim lokalinin açılışına halkın yoğun katılımıyla miting havasında tekbir ve salavatlar eşliğinde açıldı.

“DÜŞMANINIZI DOST OLARAK GÖSTERENLERE KANMAYIN”
Diyarbakır Caddesi Turgut Özal Bulvarı Babil Plaza altında bulunan seçim lokalinin açılışına halkın yoğun ilgisiyle tekbir ve salavatlarla açıldı. AK Parti Batman Milletvekili adayı Ramanlı'ın seçim lokalinin açılış programına HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, AK Parti İl Teşkilatından bir heyet, İttihadul Ulema Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, İttihadul Ulema üyeleri, âlimler, kanaat önderleri, STK temsilcileri, partililerin yanı sıra kalabalık bir kitle katıldı. Açılış boyunca halk sık sık, "Batman'ın gururu Serkan Ramanlı", "Batman seninle gurur duyuyor", “Ramanlı meclise”, "Hür Gençlik Seninle" şeklinde sloganlar attı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışın selamlama konuşmasını yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, halka seslenerek, artık Batman halkının bazı şekilleri değiştirmesi gerektiğini, Batman'ın sevdalısı vekillerin aday gösterdiklerini ve Batman'ın içinde bulunduğu talihsizliğe son vermek için 14 Mayıs'ta adaylarını meclise gönderecekleriniz dedi. Batman Milletvekili adayı Ramanlı, Batman için daha büyük kazanımların elde edilmesi için çalışacaklarını söyledi. Halkın 14 Mayıs'ta bozguncuların ve anarşistlerin yanında değil hizmet edeceklerin yanında olun diyen Ramanlı, "14 Mayıs'ta iki grup yarışıyor. Birinin elinde yapılmışlar, hizmetler listesi ve yapılacaklar listesi var. Diğerinin elinde bozulacaklar listesi, imha edilecekler listesi ve ifsat edilecekler listesi var. Bu ferasetli millet kendine hizmet edeni unutur mu? Kendi dostuna düşmanlık eder mi? Peki düşmanını dost olarak gösterme çalışanlara kanar mı? O halde bizimde üzerimize çok büyük bir vazife düşüyor" dedi. "Batman için daha büyük kazanımları elde etmek içinde var gücümüzle çalışacağız" Korkuyu değil umudu yeşerteceklerini ifade eden Ramanlı, "Bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, gece demeden, gündüz demeden hepimiz 14 Mayıs sabahına kadar çalışacağız.
İnsanlarla yüz yüze, dip dibe, göz göze ve diz dize geleceğiz. Davamızı anlatacağız. Ne istediğimizi, ne umut ettiğimizi insanlara birer birer anlatacağız. Bizler korkuyu değil, umudu yeşerteceğiz. İmhanın değil, inşanın bir ortağı olacağız. Bugüne kadar elde ettiklerimizi muhafaza edeceğiz. Bundan sonrada daha büyük kazanımları elde etmek içinde var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu. İttihadul Ulema Üyesi Molla M. Ali Altun hocanın yaptığı duanın ardından salâvat ve tekbirler eşliğinde kurdele kesilip seçim lokali açıldı. Açılışın ardından Ramanlı, seçim lokalinde tebrikler kabul etti.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
- 02KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- 03GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 04RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 05SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 06ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 07EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 08BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 09KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ
- 10SALDİRİYA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA
- 11MEZARLIKTA KANLI PUSU 3 ÖLÜ
- 12BATMAN, GPS SİSTEMİYLE İLAÇLANIYOR
- 13BEŞİRİ'DE 100 DÖMÜMLÜK ANIZ YANGINI
- 14ODUNCU’DAN TOPLUMSAL BARIŞ ÇAĞRISI
- 15FİLENİN SULTANLARI'NA TEBRİK MESAJI




Henüz Yorum yok