Özgentürk’ü müfteri ilan ediyoruz
Sözde gazeteci hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtilen açıklamada, “Bilindiği üzere Cumhuriyet gazetesi kurulduğu günden bu yana namus mefhumundan uzak yayın politikasıyla, şeref ve haysiyetten uzak fikirleriyle ilimizi hedef almış, kızlarımızı ve ailelerimizi derinden yaralamıştır. Ülkemizde ciddi yankı uyandıran, toplumun vicdanını derinden yaralayan Musa Orhan olayı ile alakalı olarak yazı yazan Işıl Özgentürk, yazısında sözde Batman'ı çok iyi tanıyan bir öğretmen arkadaşının ifadelerine yer vererek, Batmanlı kızlar için gerçeği yansıtmayan, hayal ürünü olan benzetmelerde bulunarak haddini fütursuzca aşmıştır.” denildi.
Kızların şerefine dil uzatmanın gazetecilik olmadığı vurgulanan açıklamada, “Batman'da kız çocuklarına değer verilmediği, kızların okutulmadığı gibi bir takım iddiaları bir tanıdığından duyduğunu belirten ve bu safsataları gazetede yazan ve bu suretle gazetecilik yaptığını düşünen bu sözde gazeteciyi şiddetle kınıyoruz. Bilindiği üzere bir şehrin tamamını zan altında bırakarak yazı yazmak gazetecilik değildir. Bu suretle sözde gazetecilik yaptığını düşünen, hayasızca ithamlarda bulunan Özgentürk’ü müfteri ilan ediyoruz. Belirtmek gerekir ki Batmanlı kızlarımız okur ve onların en büyük destekçileri her daim ebeveynleri olmuştur. Kızlarımız için evlilik bir kaçış değil bir peygamber sünnetidir.” ifadelerine yer verildi.
Şehrin insanlarına atılan iftiraların kesinlikle kabul edilemez olduğu belirtilen açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı: “Yapılan bu seviyesizliğin karşılığını hukuk nezdinde ödeyecek olan bu mankurtlar, rezilliğin dibine inerek nefret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlarını işlemiş ve ırkçılık çukurunda boğulmuşlardır. Ömrü boyunca memleketimizi görmemiş bunun üstüne iftiralar atarak memleketimizin imajını kötü göstermeye çalışan sözde gazeteci hakkında Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı adına Batman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk ve adaletin tecellisi için konunun her açıdan sonuna kadar takipçisi olacağız.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok