GÜLMEZ :KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
GÜLMEZ :KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
İş İnsanı Aydın Gülmez
“Petrolspor’un kurumlara devredilmesi en doğru karar olacak”
Batman Petrolspor Eski Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Petrolspor’un TPAO’ya yeniden devredilmesi talebiyle Batman Yerel Basınında yer alan ortak habere destek verdi.
KULÜBÜ EN ZOR DÖNEMDE DEVRALMIŞTIK
Kulübün kapanma noktasına geldiği dönemde Petrolspor’u devir aldıklarını hatırlatan İş İnsanı Aydın Gülmez “Kulübün zor şartlar altında ligde mücadele etmesi her Batmanlının olduğu gibi beni de üzüyordu. Yaptığımız girişimler ve görüşmeler sonunda kulübü devir aldık. Orta sıralarda bulunan takımımızı yaptığımız icraatlarla o yıl play-off finali oynattık. Diğer 2 yılda ligde mücadele etmesini sağladık. Başarılı ve başarısız olduğumuz dönemler oldu. Daha sonra kulübü birçok teklifler gelmesine rağmen kulübü yönetimimizde görev yapan, güvendiğimiz ve inandığımız arkadaşımız Ekrem Konaç’a devir ettik. Ekrem arkadaşımız da elinden geldiği kadar takımı ligde tutmayı başardı” dedi.
KULÜPLER KURUMSALLAŞARAK BAŞARIYA ULAŞABİLİR
Türkiye Futbol Liglerinde kurumlara bağlı olmadan ayakta kalmayı başaran takım sayısının az odlunu belirten Gülmez “Bu ekonomik darboğazda her hangi bir kulübü tek başına birinin sırtlaması çok zordur. Yerel basının gündeme getirdiği gibi, kulübün sağlam temeli olabilmesi için TPAO’ya devri en doğrusudur. Tabi TPAO ile birlikte Batman dinamikleri de kulübümüze sahip çıkmalıdır. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Kulüpler şahıslar üzerinden değil kurumsallaşarak başarıyı yakalayabilir” dedi.
DESTEĞİM SÜRECEK
Kuruluşundan bu yana TPAO kulübe her türlü imkanı verdiğini ve vermeye devam ettiğini belirten Gülmez “Başta TPAO Genel Müdürü Melihhan Bilgin ve Batman Valisi Hulusi Şahin ile Batmanlı diğer kurumlar ve iş insanları ile birlikte bu kulübün sağlam temellere oturması sağlanmalıdır. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada kulübümüze desteğimiz sürecektir. ” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok