“Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Milletvekili Ramanlı “Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Kurum, STK ve meslek odaları ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir” dedi.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle, Batman Adalet Komisyonu, Batman Barosu, Özgür-Der, Memur-Sen ve KOSGEB’i ziyaret etti. Seçimden önce yaptığı ziyaretleri seçimden sonrada yoğun bir şekilde devam ettiren Ramanlı, Meclis yeni yasama yılı başlamadan gidilmedik kurum bırakmayacaklarını söyledi. İlk olarak yeni adli yılın başlaması dolayısıyla Batman Adalet Komisyonunu ziyaret ederek Başkan Adnan Esmer ile görüşen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi. Adli tatilin bitimiyle bir diğer ziyareti Batman Barosu’na yapan ve Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses ile bir araya gelen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi.

YENİ İSTİHDAM ALANLARI AÇILIYOR…
Ziyaretlerin bir diğer durağı Özgür-Der olan Ramanlı, Özgür-Der Batman İl Başkanı Ramazan Çelikal ve yönetimi ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündeme dair konular değerlendirildi. Ramanlı burada yaptığı konuşmada, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir.” dedi. Ziyaretlerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirten Çelikal, Milletvekili Ramanlı’ya teşekkür etti. KOSGEB İl Müdürlüğü ziyaretini gerçekleştiren Ramanlı, Batman’ın iş, istihdam ve destekleme konusunda İl Müdürü Mehmet Fidan’la bilgi alışverişinde bulundu. KOSGEB Batman olarak girişimci vatandaşların projeleri ile birçok atılım ve gelişimin yaşandığını belirten Fidan, “Batman büyük bir tekstil kenti oldu. Batman’da birçok alanda yeni istihdam alanları açılmaya devam ediyor.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok