MÜSİAD’tan iftar programı
MÜSİAD’tan iftar programı
Vali Hulusi Şahin, Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenlenen iftar programına katıldı.
İftar programına; Vali Hulusi Şahin yanı sıra kamu kurum yöneticileri, MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı, iş adamları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, "Ramazan ayı, kardeşlik duygularımızın pekiştiği bir aydır. Mübarek Ramazan ayında dargınlar barışır, insanlar ekmeklerini paylaşır ve dostluklar pekişir. Mutluluk ayıdır ve sonu da bayramdır. Rahmet ayının gereği olarak, insanlar ileriye daha umutla bakarlar. Bu tür etkinlikler, bu duyguları yaşamamıza vesile olur ve kardeşliğimizi pekiştirir" diye konuştu.

"İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SOFRALARIMIZI AÇALIM"
İftar programlarında daha çok ihtiyaç sahiplerinin ağırlanması gerektiğinin altını çizen Vali Şahin, "İftar programlarında birbirimizi ağırlamayalım. Mümkünse ihtiyaç sahiplerine, komşularımıza ve öğrencilere sofralarımızı açalım ki, Ramazan anlamını bulsun" dedi. Konuşmasının sonunda programın düzenlenmesi nedeni ile MÜSİAD Batman Şubesi yönetimine teşekkür eden Vali Şahin, Ramazan ayının sevgi, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temennisinde bulundu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“SOSYAL YARDIMLAR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR”
- 02RAMANLI “AHLAKİ ÇÖKÜŞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”
- 03ÇAMLICA MAHALLESİ’NDE İFTAR HEYECANI
- 04VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 05KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 06BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 07BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 08MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 09BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 10KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 11PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 1211 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 13NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 14BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 15VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI




Henüz Yorum yok