‘YALAN SÖYLEMEDİK, HAYAL SATMADIK’
‘YALAN SÖYLEMEDİK, HAYAL SATMADIK’
14 Mayıs'ta yapılan seçimlerle AK Parti Milletvekilliğine seçilen Ferhat Nasıroğlu, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinin yanı sıra 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi.
İKİNCİ TUR İÇİN DESTEK İSTEDİ
İlçelerden teşekkür turuna başlayan Milletvekili Nasıroğlu, “Bize oy veren, vermeyen herkesin vekiliyiz” dedi. Nasıroğlu, ''Bizleri vekil olarak tayin eden bu millete borcumuz var. Kıymetli Batman halkına borcumu ödemek için samimi bir şekilde çalışacağımı ifade etmek isterim. Bizim Milletvekilliğimiz mecliste elini kaldır, indir milletvekilliği olmayacak. Milletvekilliğimiz tam anlamıyla halkın yanında yer alan, istihdam ve hizmet odaklı bir anlayışta olacak.
Seçim çalışmalarımız süresi boyunca yalan söylemedik, hayal satmadık, yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. Samimi, dürüst ve net bir çizgide olduk. Bundan böyle de bu çizgiden Batman için yoluma devam edeceğim'' dedi. 28 Mayıs'ta yapılacak seçimler için destek isteyen AK Partili Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye’de eğitimden sağlığa ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar büyük işlerin altına imza atıldı. 20 yıllık bu kazanımların korunması ve ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına milletimizden 28 Mayıs seçimleri için destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 02YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ
- 03BATMAN BASINI; ''GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR''
- 04Hasankeyf’te zeytin devrimi
- 05SERA OSB PROJESİ İÇİN ANKARA'DAN ÜST DÜZEY ZİYARET
- 06HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI’NA ZİYARET
- 07BATSO, Sürücü Kursları ve Sigorta Acenteleriyle buluştu
- 08BARIŞ ANNELERİNDEN BARIŞ ÇAĞRISI
- 09BAŞKAN FIRAT, “ADİL DÜZEN TESİS EDİLMELİDİR”
- 10ÇİFTÇİ’DEN MÜLK SAHİPLERİNE MAKUL KİRA ÇAĞRISI
- 11BARO, “İNSAN HAKLARI İHLALLERİ SÜRÜYOR”
- 12Minik Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Tarama ve Eğitimi
- 13İHSAN TAŞ “EKRANDAKİ ŞİDDET GERÇEK HAYATA TAŞINIYOR”
- 14BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 15TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…




Henüz Yorum yok