
Ak Partili Hamitoğlu'dan Suç Duyurusu
"Cumhurbaşkanına hakaret kimsenin hakkı ve haddi değildir"
Ak Partili Ziver Hamitoğlu önceki gün Batman Cumhuriyet Başsavcılığına giderek burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunurken; "Cumhurbaşkanlığı makamı devletin en yüksek ve en önemli makamıdır. Bu makamı halkın yüzde 52 oyunu alan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan temsil etmektedir. Sayın Erdoğan'a ve bu ulvi makama kimsenin hakaret hakkı olmadığı gibi haddi ve hakkı da yoktur." diye konuştu.
CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak ağza alınmayacak ithamlarda bulunan Kılıçdaroğlu hakkında şikayetçi olan ve Batman Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunan Ak Partili Hamitoğlu; "Bir partili değil bir Türk vatandaşı olarak sorumluluk bilinci içerisinde hareket edip, sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret eden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundum, sayın Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş biri olarak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasını büyük bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanımıza hakaret içeren sözleri nedeniyle rahatsızlığımı kamuoyu ile paylaşmak ve bunu yargıya taşımak istedim.
Cumhurbaşkanlığı makamını yıpratmak ve sayın Erdoğan'a yönelik ağır ifadeler kullanmak, ülkemizin ali ve manevi değerlerine de helal getirir.
Cumhurbaşkanlığı makamı muhalefet parti liderlerinin hedef tahtası haline gelmesi büyük bir yanlıştır, bu yanlıştan biran evvel vazgeçilmelidir.
Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan her ne kadar yüzde 52 oyla bu makama gelmiş ise de bu ülkede yaşayan herkesin Cumhurbaşkanıdır bu nedenle bir vatandaş olarak bu ulvi makama saygı gösterilmesini istemek benim de hakkındır. Cumhurbaşkanına hakaret etmeye kimsenin hakkı yok ayrıca haddi de değildir" dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 018 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 02HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 03TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 04HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 05BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 06BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 07VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 08HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 09PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 10BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 11Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 12ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 13Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 14BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 15“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
Henüz Yorum yok