
PETROLSPOR, TPAO’YA DEVREDİLECEK
2. Lige veda eden Batman Petrolspor’un TPAO’ya devredileceği açıklandı. Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir ile birlikte Valilik Toplantı Salonunda yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek Petrolspor ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Vali Ekrem Canalp, “En çok ehemmiyet verdiğiniz konu nedir derseniz, dün de söyledim, bugün de söylüyorum, her zaman da söylemeye devam edeceğim. Bıkmadan, usanmadan söylediğim şey, istihdamdır, refahtır, Batmanlıların zenginliğidir. Diğer konulara da ehemmiyet vermeye devam etmekle mükellefiz. Bunlardan bir tanesi de spordur. Sporun içerisindeki her branşa şuanda destek veriyoruz.
Batman Petrolsporumuz hepimiz açısından Batman açısından son derece kıymetli, hepimizin üzerine titrediği spor kulübümüz. Şu anda devir ile ilgili herhangi bir problemimiz kalmadı. En son yönetim kurulumuzla, Kulüp Başkanımızla yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Batman Petrolspor’un TPAO’ya devri ile ilgili, artık herkesin nihai ve sözlü onay verip aldığı, inşallah önümüzdeki haftalarda yapacağımız basın toplantısıyla, yönetim kurulu üyelerimizle beraber, Kulüp Başkanımızla beraber burada yapacağımız bir toplantıyla beraber, bunun resmi boyutunu da inşallah yürürlüğe koymak mümkün olacaktır dedi.
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “ Bu kentte bir sorun olduğunda, bu kentte yapılması gereken bir şey olduğunda hiç tereddüt etmeden, yapılması gereken icraatı zamanında yapacağız, adımı atacağız ve bu kenti hak ettiği yere taşıyacağız.
Petrolsporumuz da bizim için bir değerdir. Biz şuna inanıyoruz, imkanlar ve fırsatlar her zaman vardır. Yeter ki kendimize inanalım; yeter ki bu kent birbirine değer versin; yeter ki bu kent sahiplenilsin. Bizim için bu kentin her alanında, her konusunda, her probleminde sahiplenilmesi gereken bir anlayış olacaktır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 02BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 03AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 04BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 05BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 06TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 07Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 08KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 09KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 10BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 11“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 12160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 13“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 14BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 15İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
Henüz Yorum yok