
TALEPLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR
MAHALLE BULUŞMALARI’NDA İSTENEN AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE TALEPLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ten, Mahalle Buluşmaları sırasında çocuk ve engelli yakınları tarafından istenen engelli sandalye talepleri tek tek yerine getiriliyor.

Batman Belediyesi, kent genelinde kurduğu akülü şarj istasyonları, görme ve işitme engelli vatandaşlara yönelik proje çalışmalarının yanı sıra yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğini sürdürüyor. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar götürdüğü tekerlekli sandalyeler, engelli bireyleri olduğu kadar ailelerini de mutlu ediyor.
Son Mahalle Buluşmaları sonrası 5 vatandaşımıza tekerlekli sandalye, 4 vatandaşımıza da akülü tekerlekli sandalyenin ücretsiz olarak verildiğini duyuran Batman Belediyesi, kent genelinde bulunan tüm engelli vatandaşların yanında olduğunu ve bu yardımların aralıksız devam edeceği müjdesini verdi.
Gündüz Çifti Mutluluklarını Paylaştı
Batman Belediyesi, eşinin fiziksel durumundan dolayı akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan Şehmus Gündüz isimli vatandaşın talebine de olumlu yanıt verdi.
Batman’ın tanınan ve sevilen siması Şehmus Gündüz, sosyal medya aracılığıyla eşi Rıfa Gündüz’ün yürümekte zorlandığını, fiziksel özelliğinden dolayı da yaşamında sorunlar yaşandığını belirtmişti.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatı üzerine harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Rıfa ve Şehmus Gündüz çiftini evlerinde ziyaret ederek çiftin müracaatını olumlu yönde değerlendirdi. Akülü Tekerlekli Sandalyenin kendilerine teslim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz ailesi, evlerinin bulunduğu sokakta kısa bir tur atarak sevinçlerini Batmanlılarla paylaştı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok