“BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞUYOR”GÜNLERİ BAŞLADI
“BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞUYOR”GÜNLERİ BAŞLADI
İstanbul Yenikapı’da “Batmanlılar Buluşması” etkinliği kapılarını ziyaretçilere açtı.
Batman’ı sahip olduğu tüm değerlerle tanıtmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Batman Tanıtım Günleri açılış töreni ile başladı.
İstanbul Yenikapı’da, İBDF – İstanbul Batman Dernekler Federasyonu koordinasyonunda düzenlenen etkinlik 19 – 22 Mayıs 2022 tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak.

Tanıtım günlerinin açılış konuşmasını yapan İBDF Başkanı Recep Taşkıran, huzur ve hoşgörü kenti Batman'ı 4 gün boyunca Yenikapı etkinlik alanında en güzel şekilde tanıtacaklarını belirterek, tüm katılımcılara programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.
İBDF Başkan Vekili Aysel Sili açılış konuşmasında “Batman’ımızın tarihi ve kültürel zenginliklerini Türkiye’nin aynası İstanbul’da tanıtmak amacıyla buradayız” ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşan Hür Dava Partisi – (Hüda Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu şunları söyledi.
Yapıcıoğlu “Bu tür etkinlikler şehirlerin tanıtımı için önemlidir. Uzun zamandan beri görüşeme fırsatı bulamadığımız hemşerilerimizi bu tür etkinliklerde görme, hal ve hatırlarını sorma fırsatı bulabiliyoruz. Bu etkinliği tertipleyen hemşerilerimizin bir araya gelmesini sağlayan ve Batman’ımızın tanıtımına katkı yapmasını sağlayan başta federasyon yetkililerimize ve tüm Batman derneklerinin yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin hayırlar getirmesini, sulh, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”
Açılış törenine Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M.Sıddık Çiftçi ile çok sayıda Siyasi Parti ve STK Temsilcileri katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından davetliler hep birlikte Batman Tanıtım Günlerinin açılış kurdelesini kesti.
Açılış sonrası, protokol üyeleri programa katılan davetlilerle birlikte stantları tek tek dolaşarak, Batman ürünleri hakkında bilgi aldı.
Ayrıca Papo Erbane ekibiyle sahnedeki yerini aldı. Bedrettin Coşkun’un ardından halk oyunları gösterisi eşliğinde halaylar çekildi. (Faruk Çiftçi)



Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 02Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 03JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 04BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 05BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 06BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 07KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 08BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 09Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 10VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 11BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 12TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 13ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 14ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 15MÜSİAD Batman Van Zirvesinde




Henüz Yorum yok