Toplu Taşımada Yeni Sistem
Toplu Taşımada Yeni Sistem
Batman Belediyesi, şehir içi toplu taşıma otobüs güzergâh hatlarına yönelik yapılan yeni düzenleme çalışmaları sürerken belediye otobüs şoförleri son çalışmalar hakkında bilgilendirildi.
Belediye Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Hedekoğlu, Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Bilal Oğuz ve Belediye otobüs şoförleri katıldı.
Şehir içi ulaşım güzergâhlarında yapılan değişiklikler hakkında toplu taşıma otobüs şoförlerine yeni düzenleme ve otobüs hat rotasyonları hakkında bilgilendirme yapan Başkan Yardımcısı Hedekoğlu, yeni hat ve güzergâhlarda yolcu taşımaya 21 Eylül 2019 Cumartesi gününden itibaren geçileceğini belirtti.
Toplantıda konuşan Belediye Eş Başkanı Dr. Demir: “Otobüs şoförleri belediyenin halkla ilişkileridir. Vatandaşlarla birebir muhatap oluyorsunuz. Bu noktada sizler birey değil kurum temsilcisisiniz. Belediyeyi en iyi şekilde temsil etmenizi istiyoruz. Vatandaşlara her konuda anlayış göstererek yardımcı olmanız gerekmektedir” dedi.
Belediye toplu taşımada yapılan yeni değişiklikler ile otobüs güzergâhlarında mesafeler kısalırken hat sayıları artırıldı. Daha önce belediye toplu taşıma otobüslerinin hiç uğramadığı mahallelere yeni hatlar açıldı. Vatandaşların gitmek istedikleri noktalara daha kısa zamanda gideceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Hedekoğlu, sefer sayılarının artırıldığını ve vatandaşların hiçbir ücret ödemeden ilk 45 dakika içerisinde otobüs değiştirerek başka hatlar kullanabileceği bilgisini verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok