BESO İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlere yönelik 800 kişiye iftar yemeği verdi.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün düzenli olarak 800 kişiye iftar yemeği veren Batman Umut Kervanı ile iş birliği yaparak 800 kişiye iftar yemeği verdi. Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, , "Ramazan’ın başından beri her gün kurduğumuz iftar çadırını bugün de kurduk. Allah, hayırseverlerimizden razı olsun. Bugünkü iftarımızın sponsorluğunu Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri yapıyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün yaklaşık 800 kişiye burada iftar yemeği veriyoruz. Şehrimizin yoksullarını, yetimlerini, ihtiyaç sahiplerini, depremzedelerini iftar çadırımızda ağırlıyoruz. Bugün buna vesile olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Mehmet Sıddık Çiftçi’ye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Ramazan’ın ilk gününden beri çalışmalarımız devam ediyor ve Ramazan’ın sonuna kadar da devam edecek. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ve katkılarını bekliyoruz" dedi.
Umut Kervanı’nın yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış ve marka bir yardım kuruluşu olduğunu söyleyen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ise yaptığı açıklamada; “Hayırlı hizmetlerine şahit olduğumuz Umut Kervanı’nın bir günlük iftar yemeğinin sponsoru olarak bizler karşılamak istedik. Böylelikle Batman Umut Kervanı aracılığıyla depremzede, muhtaç ve yetimlerin yüzünü güldürmek ve aynı zamanda geçen yıl bu vakitte hayata veda eden yönetim kurulu üyemiz rahmetli Hacı Tahsin Kanat’ın da hatıratı olsun istedik. Özellikle Umut Kervan'ına çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış marka olmuş bir yardım kuruluşu. Hizmet eden her bir çalışanı ve gönüllüsünü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 02YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 03504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 04ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU
- 05Şansi: Batman’da 3 Bin 810 Aile İçin Kura Günü 7 Ocak
- 06KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 07Başkan Kaplan’dan İş Yeri Mülkiyet Sahiplerine Çağrı. Yeni Yılda Kira Artışları Makul Düzeyde Yapılsın.
- 08KENT GENELİNDE BUZ SARKITLARINA MÜDAHALE
- 09ZİNCİRLER SAHNEDE KIRILACAK
- 10KARLA MÜCADELE KAPSAMINDA YABAN HAYATINA YEM DESTEĞİ
- 11HARÇLIKLARINI UMUDA DÖNÜŞTÜRDÜLER
- 12KAYIP YAKINLARI 718. HAFTADA YİNE AYNI TALEPTE
- 13Fırat, “Saadet Partisi son 6 ayda 67 bin yeni üye kazandı”
- 14KIŞLAK KÖYÜ YOLUNDA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE ZİYARET
- 15BATMAN’DA 2025’TE EN FAZLA EVLİLİK ARALIK AYINDA YAPILDI




Henüz Yorum yok