300 AİLEYE MONT VE BOT YARDIMI
Batman’da etkisini artıran ve zaman zaman -10 dereceye kadar düşen hava sıcaklıkları, kış şartlarını özellikle ihtiyaç sahibi aileler için daha da zorlaştırdı. Bu zorlu süreçte İHH İnsani Yardım Vakfı Batman Şubesi, ihtiyaç sahibi ve yetim aileleri yalnız bırakmadı.
İHH İnsani Yardım Vakfı Batman Şubesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında, kent genelinde 300 ihtiyaç sahibi ve yetim aileye mont ve bot yardımı yapıldı. Soğuk kış günlerinde ailelerin ve çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan yardım çalışması, gönüllülerin desteğiyle titizlikle gerçekleştirildi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı Batman Şube Başkanı Mehmet Latif Kaya, kış aylarının dar gelirli aileler için çok daha ağır geçtiğine dikkat çekerek “Batman’da kış mevsimi bu yıl oldukça sert geçiyor. Hava sıcaklıklarının eksi derecelere kadar düştüğü bu günlerde, özellikle yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmak bizim için büyük bir sorumluluk. Hayırseverlerimizin emanetlerini, 300 ailemize mont ve bot olarak ulaştırdık. Amacımız, hiçbir çocuğun ve ailenin soğukta üşümemesidir” dedi.
Kaya, destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, kış boyunca yardım çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.
İHH Batman Şubesi’nin gerçekleştirdiği bu yardım faaliyeti, kentte ihtiyaç sahibi ailelere umut olurken, dayanışma ve kardeşlik ruhunun da güçlü bir örneği olarak takdir topladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Başkan Göner: Gençlerin Önünü Açmak İçin Aday Değilim
- 02BESO'NUN YENİ YÖNETİMİ VALİ CANALP'I ZİYARET ETTİ
- 03BATMANLI SEMA YILMAZ KOSOVA’DA MİLLİ FORMA GİYECEK
- 04KUYUMCU SOYGUNUNDA 8 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 05DEVA PARTİSİ HEYETİİNDEN ZİYARET ETAĞI
- 06PETROLSPORLU ATLETLERDEN BURSA’DA BÜYÜK BAŞARI
- 07PETROLSPOR’DAN ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ 2-0
- 08KATAR VE HOLLANDA’DAN SERA OTB’YE STRATEJİK İLGİ
- 091,5 MİLYONLUK DOLANDIRICILIK ÇÖKERTİLDİ
- 10BAĞIMLILIĞA KARŞI İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
- 11Belediyeden çölyak hastası çocuklara özel sinema etkinliği
- 121955 Batman Belediyespor’dan 5 Gollü Galibiyet
- 13FEN İŞLERİ EKİPLERİ SAHADA!
- 14ANAVATAN PARTİSİ MYK TOPLANTISI TAMAMLANDI
- 15ADALET TALEBİ 723 HAFTADIR SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok