77 PARK 7/24 İZLENİYOR
Batman Belediyesi, parklara yerleştirdiği akıllı güvenlik sistemi sayesinde vatandaşların huzur ve güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor.
Yapımı tamamlanan toplam 77 parkın kurulan kameralar tarafından 7 gün 24 saat kesintisiz kayıt alındığını belirten yetkililer, olası olumsuzlukların yaşanmasının da önüne geçtiğini söyledi.
Sabit ve hareketli kameralar ile parkların her noktasının kontrol altında tutulduğunu belirten Batman Belediyesi, güvenlik kameraları sistemi sayesinde; madde bağımlılığı, hırsızlık ve benzeri olayların önlenmesinde ve meydana gelen olayların çözüme kavuşturulmasında büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekti. Yetkililer “Bahar aylarına girdiğimiz bugünlerde, hemşehrilerimizin parklara gidip dinlenmeleri, huzur ve güven içerisinde vakit geçirmeleri açısından kameraların rolü oldukça büyüktür” değerlendirmesinde bulundu.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla yapılan güvenlik sistemleri sayesinde, çocuk, yaşlı, engelli, kadın ve yaşlılar kendilerini her daim güvende hissediyor.
Belediye yetkilileri, kameraların sadece kayıt almadıkları aynı zamanda canlı olarak da takip edildiğini, kurulan güvenlik kameraları sistemi sayesinde yüzlerce olayın kısa sürede aydınlatıldığını, kamera kayıtlarının güvenlik birimleriyle anlık olarak paylaşıldığına dikkat çekti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 02İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 03BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 04Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 05SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU
- 06TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 07Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 08HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 09KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 10MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 11Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 12KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 13DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI
- 14Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
- 15BATMAN’IN GELECEĞİ KONUŞULDU




Henüz Yorum yok