Batman’da ''Tarım ve İnsan'' sergisi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 60 fotoğrafın yer aldığı sergi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde açıldı.
Sergiye; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas, AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, İl Kültür Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, Şube Müdürleri ve davetliler katıldı.
Toplumun tarıma ilgisini artırmak, tarımın önemi konusunda farkındalık oluşturmak, tarım sektöründe çalışanların tarımla olan ilişkilerini kültürel aktivitelerle geliştirerek duygusal ve zihinsel motivasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ‘Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisinin 13 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacağı belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürü Nurettin Kiyas, “Serginin amacı, özellikle kırsalda oluşan tarımla ilgili çok güzel görselleri ve tarımla ilgili bir takım güzel sahneleri kentte yaşayan insanlarla buluşturmaktır. Bir nevi kırsaldan kente göç eden insanların kır ile ilgili anılarının tazelenmesi ve diğer kesimlerin kırda hiç görmediği ilginç, güzel resimleri görerek tarımla ilgili bir fikir sahibi olmaları amacıyla bu sergi bakanlığımızca bütün illerimizde düzenlenmektedir." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok