
EKMEN, RAMAZAN BAYRAMI’NI BATMAN’DA GEÇİRDİ
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman’da bulunduğu süre içerisinde Batman Valiliği ve DEVA Partisi’nin İl Başkanlığı bayramlaşma programlarına katıldı.
Ayrıca derneklerin ve vakıfların bayramlaşma programlarına da katılan Ekmen, taziye ziyaretlerinde bulundu. Ekmen, “Sofraların bereketlendiği, geleceğe umutla baktığımız bayramlar diliyorum” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Ramazan Bayramı’nı Batman’da hemşerileri ile geçiriyor.
“ÜLKEMİZDE EN ÇOK BİRLİK OLMAYA İHTİYAÇ DUYUYORUZ”
Ekmen “Bayramı, şehrimizin dört bir yanında yaşayan Batmanlılar ile coşku içinde kutluyoruz. Batman Valiliğinin bayramlaşma programına katılarak hemşerilerimle bir araya geldik. Bu özel günde hemşerilerimle birlikte olmanın, Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Bayramlar, birlik olmanın ve dayanışmanın pekiştiği günlerdir. Ülkemizde de en çok birlik olmaya ihtiyaç duyuyoruz. Önce şehrimizde, sonra ülkemizde birliği ve beraberliği inşallah yaşayacağız”
“BAYRAMIN ÜLKEMİZE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Ekmen “Bugün bayram sofrasına zeytin, peynir almakta zorlanan vatandaşlarımız, torununa harçlık veremeyen büyüklerimiz, geleceğinden ümidini kesmiş gençlerimiz var. Bu sorunlar bittiğinde ve ülkemiz müreffeh bir topluma ulaştığında bayram, ancak o zaman bayram olacak. Yine de bugünlerde komşumuzu darda koymayalım, büyüklerimizi yalnız bırakmayalım. Tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk diliyor; bayramın ülkemize huzur getirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.
EKMEN’DEN PETROLSPOR’A DESTEK
Petrolspor maçını da izleyecek olan Ekmen “Bayram insanları nasıl bir araya getiriyorsa, spor ve futbol da aynı şekilde birliği, beraber eğlenmeyi ve adil olmayı sağlıyor. Batman Petrolspor ile Karaköprü maçını yakından takip edeceğim. Bir Batmanlı olarak gönlüm Petrolspor’dan yana. Petrolspor’un bize bir bayram yaşatacağına inanıyorum. Taraflara başarılar diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok