RAMANLI, KURUM ZİYARETLERİNDE
Ramanlı, kurum ziyaretlerine devam ediyor
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kurum ziyaretlerinde bulunarak çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi aldı.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle, Halk Eğitim Merkezi İl Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi İl Müdürlüğü, Tapu İl Müdürlüğü ve Kadastro İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurum ziyaretlerine ayrı bir önem veren Milletvekili Ramanlı, kurumların Batman ile ilgili yaptıkları çalışmaları, projeleri ve programları yerinde inceledi.
.jpg)
“İSTİHDAM KONUSUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI”
Sabah ilk ziyarete Halk Eğitim Merkezi İl Müdürlüğü ile başlayan Ramanlı, Halk Eğitim Merkezi İl Müdürü Bilal Serik ile yaptığı görüşmede il genelinde açılan kurslar hakkında bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim alan öğrencileri ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları inceledi. Batman için önemli çalışmaların gerçekleştiğini belirten Ramanlı, meslek edinenlerin Batman ile birlikte ülkenin de ekonomisine katkıda bulunacağını söyledi. İkinci ziyaret durağı olan İş Kurumu İl Müdürü Hasan Küsin ile Batman’ın istihdam alanında ülke sıralaması ve istihdam konusundaki başarılarını konuşan Ramanlı, özellikle engelli istihdamı konusunda Türkiye birinciliğinin özelde Batman için, genelde ise tüm Türkiye için önemli bir başarı olduğunu belirtti. İstihdam konusunda önemli adımların atıldığını söyleyen Ramanlı, “Batman için İşkur İl Müdürlüğünün gerçekleştirdiği ve birçok alanda istihdamın sağlanması için yaptığı çalışmalar göz ardı edilemez” dedi.
“AFETLERE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”
Kurum ziyaretlerinin bir diğer durağı Afet ve Acil Durum Yönetimi İl Müdürlüğü oldu. Kurum Müdürü Fevzi Bakır ile görüşen Ramanlı, AFAD İl Müdürlüğünün son yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından öneminin bir kez daha anlaşıldığını vurguladı. AFAD İl Müdürlüğü’nün depremin ilk saatlerinden itibaren gösterdikleri çalışma ve gayretleri ile depremzedelere umut olduklarına işaret eden Ramanlı, “Rabbimden dileğim bu millete bu felaketi bir daha yaşatmamasıdır. Gerçekten çok büyük bir felaketti. Millet olarak bu tür afetlere hazırlıklı olmamız lazım. En önemli desteğimiz ise AFAD’tır.” diye konuştu.
AFAD İl Müdürü Fevzi Bakır, il müdürlüğü olarak müdahale ekiplerinin son durumu ve geçmiş afetlerde ekiplerin çalışmaları hakkında Ramanlı’ya bilgi verdi. Depremin ilk saatlerinde gerçekleştirilen çalışmalara değinen Bakır, geçmişten günümüze kadar il merkezi, ilçeler başta olmak üzere birçok ilde afetzedelere yaptıkları yardımlardan söz etti. İstatistiksel olarak afetlerden kurtarılanlar, Batman Çayında mahsur kalan ve diğer felaketlerden etkilenen vatandaşlar için yaptıkları çalışmaların detaylarını paylaştı. Son olarak Tapu İl Müdürlüğü ve Kadastro İl Müdürlüklerini ziyaret eden Ramanlı, il müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra hizmet veren memurları ziyaret ederek onlarla hasbihal etti. HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, ziyaretler sonrası kurum müdür ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok