
ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emekçilerin ağır vergi yükü altında ezildiğini, sendikaların yetersiz kaldığını belirterek alın terinin karşılığının eksiksiz ödenmesi gerektiğini söyledi.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, her 1 Mayıs’ta ekonominin yükünü omuzlamış, kazandıklarının çok üzerinde bir vergi yüküne mahkûm edilmiş emekçi kesimin hatırlandığını belirtti. Ancak haklarının iyileştirilmesi mücadelesinin sözde kaldığını ifade etti. Sendikaların da üyelerinin haklarını tam anlamıyla alma noktasında yetersiz ve etkisiz kaldığını vurguladı.
“EMEĞİN SÖMÜRÜLDÜĞÜ BİR MEMLEKETTE SOSYAL BARIŞ TESİS EDİLEMEZ”
Oysa biz Alınteri kurumadan işçilerin hakkını verin diyen bir inançtan geliyoruz diyen İl Başkanı Şahin “Merkezine insanı almayan, sadece ülke ekonomisini büyütmeye kilitlenmiş bir iktisat politikasının uygulandığı, vergi yükünün emekçilerin sırtına yüklendiği, işçilerin yarısına yakınının asgari ücretle çalışmaya mahkûm edildiği, bir yanda yüksek işsizlik oranları, diğer yanda kadınların ve çocukların ucuz iş gücü olarak görülüp sömürüldüğü bir memlekette sosyal barış tesis edilemez” dedi.
“KAPİTALİST SİSTEMİN TERK EDİLECEĞİ GÜNLERİN YAKLAŞTIĞINA İNANIYORUZ”
HÜDA PAR olarak bu olumsuz tabloların değişeceğine ve zulüm ile sömürüyle eşanlamlı kapitalist sistemin terk edileceği günlerin yaklaştığına inandıklarını belirten İl Başkanı Şahin “Alın terinin kıymetinin bilindiği ve karşılığının alın teri kurumadan eksiksiz ödendiği, vergi yükünün çalışanların sırtından kaldırıldığı, zorunlu ihtiyaçlara yetecek miktardaki gelirden vergi alınmadığı bir ülke ve sistemi kurmak azmiyle, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün tüm emekçilerin, milletimizin ve insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyoruz” dedi.
Başkan Şahin “Emekçilerimizin alın terinin ve sarf ettikleri emek ve çabanın hakkının gözetildiği ve hakkıyla ödendiği günleri görmek dileğiyle tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 02RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 03EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 04ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 056 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 06AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 08Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 09BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 10AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 11BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 12BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 13TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 14Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 15KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
Henüz Yorum yok