Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
Batman İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir, Batman Müftülüğü Engelli Koordinatörü ile birlikte Engelli Aktif Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, merkezin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi alındı ve engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik ortak proje ve iş birliği olanakları değerlendirildi.
Ziyaret kapsamında, engelli bireylerin sosyal yaşama daha aktif katılım sağlamaları, manevi rehberlik hizmetlerinden yararlanmaları ve toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. İl Müftü Yardımcısı Özdemir, Engelli Aktif Yaşam Merkezi Kuruluş Müdürü Veysi Topkan’ı yeni görevi dolayısıyla tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.Ziyarette konuşan Batman İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir, engelli bireylerin toplumsal hayatta daha güçlü bir yer edinmeleri için kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “Engelli kardeşlerimiz, toplumumuzun kıymetli birer parçasıdır. Onların hem sosyal hem de manevi yönden desteklenmesi hepimizin ortak sorumluluğudur. Müftülük olarak bizler, manevi rehberlik hizmetlerimizi her bireye ulaştırmak ve engelli vatandaşlarımızın hayatına dokunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu merkezle kurulacak iş birliği, inşallah çok güzel projelere vesile olacaktır” dedi.
Batman İl Müftülüğü ile Engelli Aktif Yaşam Merkezi arasında başlatılan bu iş birliğinin, önümüzdeki dönemde engelli bireylerin sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerini destekleyecek çeşitli faaliyetlerle devam edeceği belirtildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 02Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 03Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 04Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 05HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 06Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 07DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 08GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 09ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 10ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 11TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 12Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 13“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 14KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 15BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU




Henüz Yorum yok