ÖNLÜ “YA EK PROMOSYON, YA DA SÖZLEŞME FESHİ”
ÖNLÜ “YA EK PROMOSYON, YA DA SÖZLEŞME FESHİ”
Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkan adayı Şehmuz Önlü, banka promosyonu ile ilgili İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile ilgili bankalara talepte bulundu.
İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde kurulan komisyonlarla bankalarla yapılan görüşmeler sonucunda yeni anlaşmaya varıldığını belirten Önlü “Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yapı Kredi Bankası ile 2020 Yılında 2.850,00 TL, Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yapı Kredi Bankası ile 2022 Yılında 7.750,00 TL, Sason İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ziraat Bankası ile 2021 Yılında 1.850,00 TL, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yapı Kredi Bankası ile 2020 Yılında 2.800,00 TL, Gercüş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ziraat Bankası ile 2022 Yılında 4.250,00 TL, Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Bankası ile 2022 Yılında 4.250,00 TL olarak anlaşmaya varılmıştır.
Bankalar, çalışanlara vereceği promosyon hesaplarını yaparken, çalışanın aldığı maaş miktarı, kullanacağı krediler ve kredi kartı harcamaları gibi değişik girdiler üzerinde bir çalışma yapıldıktan sonra promosyon miktarını belirlemektedir. Ülkenin ekonomik koşulları ile artan enflasyon oranları, memur maaş artışı ve diğer hususlarda göz önüne alındığında bankanın girdi miktarı büyük bir oranda artmıştır.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 31.100,00 TL, Gaziantep Üniversitesi 34.300,00 TL, Manisa – Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 20.888,00 TL gibi rakamlarla anlaşma yapmış olup Türkiye genelinde son günlerde gelen diğer promosyon anlaşmaları da haklılığımızı doğrulamaktadır. Eğitimcilere ödenen banka promosyonlarının, her geçen gün artış gösteren enflasyon oranı karşısında eğitim çalışanlarının hiçbir ihtiyacını karşılayamadığı, ödenen promosyon miktarlarının hiçbir işleve sahip olmadığı açıktır” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 02BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 03“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 04EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 05235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 06TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 07ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 08BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 09BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 13“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 14Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 15VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”




Henüz Yorum yok