
“UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILMALIDIR”
ÇİFTÇİ “UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILMALIDIR”
Batman’da uçak seferlerinin azlığı nedeniyle halkın büyük mağduriyet yaşadığını belirten BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uçak seferlerinin artırılmasını talep etti.
Batman’da uçak seferlerinin azlığı nedeniyle halkın büyük mağduriyet yaşadığını, aşırı maliyetlere katlanmak zorunda kaldığını belirten Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uçak seferlerinin bir an önce artırılmasını talep etti.
Uçak seferlerinin azlığına tepki gösteren Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada, “Batman’da uçak seferleri çok yetersiz, bu durum mağduriyet oluşturuyor. Uçak sefer sayılarının az olması sebebiyle vatandaşlarımız Batman’dan Diyarbakır’a gitmek zorunda kalıyor, bu da büyük maliyetlere neden oluyor.” ifadelerini kullandı.
Bayram sonrası yolcuların bir hafta ve on gün boyunca bilet bulamadığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını, bu durumun vatandaşların bütçelerini olumsuz yönde etkilediğini vurgulayan Başkan Çiftçi “Bayram için memleketine gelen hemşehrilerimiz dönüş için bilet bulamıyor. Aynı şekilde acil hastası, taziyesi ve iş için ticareti olanlar da daha önce bu sorunları yaşıyordu. Bu sıkıntılar hala devam ediyor. Bu sorunun daha önce de var olduğunu biliyoruz. Nüfusu büyükşehir olma yönünde ilerleyen şehrimize yakışmayan bir durum bu. İvedilikle gereken adımlar atılmalı ve bu sorun çözülmelidir. Sefer sayılarının artırılmasının hem vatandaşlara hem de Batman ekonomisine olumlu yönde etkisi olacaktır. Bütün bu sorunlar göz önünde bulundurularak başta milletvekillerimiz ve valimiz olmak üzere yetkililerin bu konunun üzerinde durmaları için çağrıda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok