
Leventoğlu’ndan Eren’e Ziyaret
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, Yardımcısı Oğuzhan Cevat Emre, AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Tolga Genç ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i makamında ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen hasbihâlde gençlik üzerine yapılan kültürel, sanatsal, sportif ve farklı alanlardaki etkinlikler üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.
“BATMAN’DA GENÇLİK ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKİYOR”
Batman’daki gençlik faaliyetlerini son derece beğendiğini ve dikkat çektiğini belirten AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Furkan Leventoğlu, Gençlik ve Spor alanında üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarını belirtti. Leventoğlu ayrıca, Batman’daki gençlik faaliyetlerinin üst düzeyde olduğunu ve örnek teşkil edecek iller arasında olduğunu ifade etti.
“KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hüsnü Tolga Genç ise, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik çalışmalarında destek olduklarını ve bazı projelerde koordineli çalıştıklarını söyledi. Başkan Genç; “Batman nüfusunun %53,3’ü 29 yaş altındadır. Ciddi anlamda genç ve dinamik bir gençliğimiz var. Teşkilat olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün gençlik faaliyetlerinde, sportif, kültürel, sanatsal ve her alandaki projelerini destekliyoruz.” dedi.
“GENÇLİK BİZİM GELECEĞİMİZ”
İl Müdürü Halil Eren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Onlar vatanımızın ve bizlerin geleceğidirler. Batman olarak son yıllarda her alanda başarılı projelerimizi hayata geçirerek birçok engeli aştık. Kamu kurum ve kuruluşlarla, STK’larla, kulüplerle ve bizim alanımızda faaliyet gösteren herkese kapımız açıktır.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 02“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 03KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 04İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 05EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 06EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 07UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 08ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 09ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 10KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 11GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 12“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 13UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 14 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 15HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
Henüz Yorum yok