
ŞOFÖRLER ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Batman’ın tanınan iş insanlarından Cemil Turan, Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına aday olduğunu yaptığı basın toplantısında duyurdu.
Uzun yıllar Batman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını yürüten Mehmet Raşit Yaşar'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından, Oda Başkan Yardımcılığını yapan Cemil Turan adaylığını açıkladı.
Yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya Cemil Turan; “Batman Şoförler Odasına dostlarımın ve tüm değerli şoför kardeşlerimin ısrarı üzerine 2022 yılında yapılacak seçimde adaylığımı açıklıyorum. 30 yıla aşkın aynı mesleği yürütmekteyim. Hepinizin bildiği gibi esnaf teşkilatının her biriminde görev aldım. Kazandığım deneyimi önümüzdeki günlerde Allah Teâlâ bu görevi nasip ederse birlik, beraberlik ve bir dayanışma içerisinde odamızı Batman’ın en başarılı ve güzel odası için çabası içinde el birliğiyle olacağım.” diye konuştu.
“KOLTUK İÇİN DEĞİL, GÖREV ADAMIYIM”
“Burada koltuk sevdalısı olarak değil, esnaflarımızın sorunlarını çözmek için bu göreve talibim” diyen Batman’ın tanınan iş insanlarından Cemil Turan; “Şoför arkadaşlarım mesleği sebeplerden dolayı birçok hastalıkla karşı karşıya kalmak durumunda kalıyorlar. Şoför arkadaşlarımın tedavileri için özel hastanelerle indirimli anlaşma yapma çabası içine olacağım. Aynı zamanda şoför kardeşlerimizin birçok bürokratik sorunlarla karşı karşıya kalmaktalar, tüm bu sorunları 24 saat boyunca çözecek danışmanlığımız mevcut olacaktır. Ticari vergi sigorta ulaştırma ve benzeri sıkıntılarını gerek yerelde gerek ulusal bazda çözme çabası içinde olacağız, aynı şekilde taksici kardeşlerimizin durak sorunları yıllardır aynı durumda, bunların çözümü için esnaflarımızla bir araya gelip ortak akıl ve ortak kararla çözüm için elbirliğiyle Allah’ın izniyle çözeceğiz. Galerici kardeşlerimizin sorunlarını da iyi biliyorum, aynı şekilde onlarında sorunlarını çözmek için ne gerekirse yapacağıma söz veriyorum. Üyelerimizin hak hukuk ve menfaatlerini korumak bizlerin en asli görevi olacaktır.
Göreve geldiğimizde, esnaflarımıza iyi bir hizmet sunmak için çalışmalarımızın ücretlerine iyileştirme getireceğiz. Ve kısa zamanda faaliyet binamıza kavuşmak için gerekli girişimlerde bulunup, gerekli girişimlerde bulunacağız. Şoförler Cemiyeti odamızı, odalarımızın üyeleri yaraşır aktif bir duruma getireceğiz. Esnafımızın her türlü sevinç, hüzünlü günlerinde mesajla değil bizzat yanlarında olup destek vereceğiz.
Her üyemizin sorunlarını ile bire bir ilgilenerek esnafımızın dertleriyle dertlenip sorunlarına çözüm noktasında yanlarında olacak bir yönetim anlayışıyla bu göreve talibim” diye konuştu. (M.Selami Akgeyik)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok