
HALKTAN ET DÖNER, RESMİ AÇILIŞI BEKLİYOR
HALKTAN ET DÖNER, RESMİ AÇILIŞI BEKLİYOR
Başta et döner olmak üzere, özel ayranı ve sütlaçıyla ön plana çıkan Halktan Et Döner, 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştireceği resmi açılışla kaliteli hizmetini taçlandıracak.

Batman Park AVM karşısı Yapı Kredi banka arkası Lavanta Sokakta hizmete giren Halktan Et Döner, lezzet ve kaliteyi en uygun fiyatla vatandaşlarla buluşturuyor.
Et dönerin yanı sıra tüm ürünlerin sunumunu kaliteyle birleştiren Halktan Et Döner, 0505 784 76 72 alo paket hizmetiyle vatandaşlara kapılarını açmış durumda.

"EN İYİ ETİ HALKIMIZA SUNMAK İÇİN BÖYLE BİR MARKA OLUŞTURDUK"
25 yıldır hizmet sektöründe olduğunu hatırlatan Halktan Et Döner firma yetkilisi Hayrettin Oğuzhan, " Ayrıca Ege'de emlak işleriyle uğraşıyorum. Aslen Batman'ın Gercüş ilçesindenim. Bizim buradaki Halktan Et Dönere ' Halktan' ismini koymamızın nedeni, insanlar en kaliteli ve en güzel yemeği yiyebilsinler diye böyle bir marka oluşturdum. Hem dönerimiz hem de sunumlarımız en iyi şekilde sunmak, en iyi eti kendi halkımıza sunmak istedik ve böyle bir konsept oluşturduk" dedi.

"ÖZELLİKLE ET DÖNERİMİZ, AYRAN VE SÜTLAÇIMIZLA ÖN PLANDAYIZ"
Yeni hizmet vermelerine rağmen lezzetli yemeklerine büyük bir talep olduğunu belirten Oğuzhan, "Salonumuz geçtiğimiz pazartesi hizmete girmesine rağmen halkımızdan müthiş bir talep var. Özellikle et dönerimiz, ayranımız ve sütlaçımızla ön plandayız.
Et dönerimizin yanında çok harika bir ayran ve bir sütlaç da yaptık. Bu şekilde insanlar lezzetimize koşuyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor" dedi.
"AMACIMIZ MARKALAŞIP TÜM TÜRKİYE'YE YAYILMAK"
Amaçlarının Batman'da markalaştıktan sonra tüm Türkiye'ye yayılmak olduğuna dikkat çeken deneyimli işletmeci Oğuzhan, " Biz 120 gram et döneri 165 TL'den, et döner dürümü 95 TL'den, yine çok güzel lahmacunumuzu 35 TL'den ve pide çeşitlerimizi de 160 TL'den veriyoruz. 25 TL'den verdiğimiz ayranımız da çok özel bir ayran. Et dönerimiz yüzde 80 süt danası, yüzde 20 kuzu etinden olup, bunu çok iyi ustalarımızla harmanlayıp terbiye ediyoruz. Ortaya gerçekten çok harika bir lezzet çıkıyor. Sütlaçımız da manda sütünden yapılıyor. Biz en iyi lezzeti en uyguna vermeye çalışıyoruz. O yüzden de her gelen müşterimiz çok daha farklı şekilde kendi çevresini getiriyor; bu da bizi çok mutlu ediyor. Hızlı bir büyüme açısından doğru bir yolda, doğru bir noktadayız" dedi.
"TÜM HALKIMIZI RESMİ AÇILIŞIMIZA BEKLİYORUZ"
İşletmelerinin henüz iki-üç gün önce hizmete girdiğini ama 11 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30'da resmi açılış yapacaklarını kaydeden Oğuzhan, "Tüm halkımızı resmi açılışımıza davet ediyoruz, şimdiden tüm halkımıza, Batman'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 02EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 03BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 04VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 06BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 07HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 08BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 09REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 10Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 11Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 12SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 1350 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 14İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 15KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
1 Yorum
Ebedin gümüş
08 Mayis 2024