
MHP'NİN 2021 DEĞERLENDİRMESİ
MHP, Batman Teşkilatı 2021 Yılını değerlendirdi
MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Batman İl Başkanı Kerem Demir, Yönetim Kurulundaki kurmaylarıyla 2021 yılının son değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.
2021 yılında yapılan faaliyetler, partinin artıları, eksileri ve 2022 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. MHP Batman İl Teşkilatının Batman halkının gönüllerine dokunduğunu belirten İl Başkanı Kerem Demir, 2022 yılında da başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.
Başkan Demir; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, Genel Merkezimizin talimatları ve görüşleri doğrultusunda teşkilatlarımızla kısa zamanda güçlendik. Devletimizin ve halkımızın hizmetinde olduk” dedi. “Göreve gelir gelmez ben değil, biz mantığıyla hareket ettik.” diyen MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Batman İl Başkanı Kerem Demir; “Önce İl Kongremizi ve ardından da büyük bir coşkuyla Merkez ilçe kongremizi yaptık. Partimizin samimiyetini gören ve birçok göreve talip olan arkadaşlarımızdan liyakatli olanları ilçe Başkanlıklarına, belde başkanlıklarına ve yönetimlerine seçilmelerini sağladık. Batman il ve merkez ilçenin yanı sıra 5 ilçemizde, 5 beldemizde kısa zamanda güçlü teşkilatlar kurduk. Yine büyük çoğunluğunu bitirdiğimiz Mahalle ve köy temsilcilerimizi atamaya devam ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla, STK’larla, basınımızla, odalarımızla, iş insanlarımızla, yatırımcılarımızla ve toplumun tüm dinamikleriyle sürekli istişare halinde olduk. Devletine, milletine, bayrağına ve vatanına bağlı herkesi kucakladık. Ayırımsız, ötekileştirmeden, birleştirici ve güçlendirici bir tavır sergiledik. 2021 yılında yaptıklarımızın üzerine koyarak daha çok çalışacağız. Çünkü bu ulvi dava hizmet etmeyi emrediyor” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 02BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 032 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 04REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 05BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 061 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 07MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 08Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 0919 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 10Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 11“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 12“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 13BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 14ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
- 15YAMAÇ, “EMEK HER GÜN HATIRLANMALI”
Henüz Yorum yok