
BATMAN ÜNİVERSİTESİ KATAR’IN GÜNDEMİNDE!
BATMAN ÜNİVERSİTESİ KATAR’IN GÜNDEMİNDE!
Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında pilot seçilen Batman Üniversitesi, enerji alanında önemli görüşmeler yapmaya devam ediyor.
Enerji alanında yapılan çalışmalarla ilgili yol haritasını şekillendirmek amacıyla görüşmelerine devam eden Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Katar Devleti Ankara Büyükelçisi Sheikh Mohamed Nasser J. M. Al- Thani’yi ziyaret etti.
Dünyanın en büyük doğalgaz damarı olarak bilinen Katar Devleti’nin bu alandaki çalışmaları ve Batman Üniversitesinin enerji alanındaki projeleri hakkında istişareler yapılan görüşmede karşılıklı iş birliklerine yönelik de fikir alışverişinde bulunuldu.
“ENERJİ ALANINDAKİ İHTİSASLAŞMIŞ ÜNİVERSİTELER TEKNOLOJİYE KATKI SUNACAKTIR”
Yarının dünyasında teknolojiyi takip eden değil teknolojiye katkı sunan bir ülke olabilmemiz için üniversitelerin farklı alanlarda ihtisaslaşmalarının büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Rektör Demir, enerji alanında ihtisaslaşan bir üniversite olarak bölgedeki potansiyel enerji kaynaklarının gelişimine yönelik önemli projeler yürüttüklerini söyledi.
Rektör Demir, “Ar-Ge faaliyetleri, kamu-sanayi iş birliği ve bölgesel kalkınmayı geliştirecek projeler ile diğer üniversitelere model olmayı hedefliyoruz” dedi. Rektör Demir, Batman Üniversitesinin çalışmalarında başarılar dileyen Katar Devleti Ankara Büyükelçisi Sheikh Mohamed Nasser J. M. Al- Thani’ye, günün anısına hediye takdim etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok