
EKMEN "İNSANLAR BAYRAMLIK ALMAKTA ZORLANDI"
EKMEN "İNSANLAR BAYRAMLIK ALMAKTA ZORLANDI"
Partililerle bayramlaşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen konuştu.
Deva Partisi Batman İl Başkanlığı’nca düzenlenen Bayramlaşma programında konuşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Emin Ekmen, “Ramazan Ayı yoksulluğun en çok hissedildiği, çocuklarına bayramlık kıyafet alamadığı, evine bir bayram şekeri almakta zorlandığı bir aya döndü” dedi.
“BATMAN’DA YOLCULUĞUMUZ 2000 KİŞİ İLE DEVAM EDİYOR”
DEVA Partisi’nin Batman’da düzenlediği bayramlaşma törenine Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen de katıldı. İl Başkanlığı partililere seslenen İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nı geride bırakmanın hüznü ve mutluluğu içerisindeyiz. Deva Partisi kurulalı 26 ay oldu. 2020 yılından beri 81 ilde olduğu gibi Batman’da da sürekli sahada olmaya devam ediyoruz. Vatandaşların sorunlarına kulak verip, seslerine ses oluyoruz. Batman İl teşkilatı 22 ay önce Bir kişi ile başlayan yolculuğuna 2 bin kişi ile devam ediyor. Bir kez daha vatandaşlarımız ve partililerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.
EKMEN, “KOLİLERLE YOKSULLUĞU BİTİRMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”
Genel Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen, ise şunları kaydetti; “Bayramlar bizim için mutluluk, coşku ve sevinç günleridir. Ramazan Ayı yoksulluğun en çok hissedildiği, çocuklarına bayramlık kıyafet alamadığı, evine bir bayram şekeri almakta zorlandığı bir aya döndü. Deva kadroları ülkenin dört bir yanında insanların bu yoksulluğunu ve sıkıntısını paylaşmaya çalıştı. Genel Başkanımız Ali Babacan'ın 2003 - 2013 yılları arasında yarattığı Türkiye ekonomisini tekrar ortaya koyarak bu insanlarımıza hizmet edebiliriz. Koli dağıtarak, tek tek yardım yaparak bu açlığı ve yoksulluğu bitirmemiz mümkün değil. Ülke yönetimini tekrar devralıp bu sorunları çözebiliriz.”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 02“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 03İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 04178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 05ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 06Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 07Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 08Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 09Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 10Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 11Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 12BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 13BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 14VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 15BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
Henüz Yorum yok