“MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
NASIROĞLU “MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
Gercüş AK Parti’nin 8. Olağan İlçe Kongresinde konuşan milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Sokakta lastik yakan çocuklara değil sporda ve başarıda birbiriyle yarışan nesile ihtiyacımız var” dedi.

Batman’ın Gercüş ilçesinde AK Parti’nin 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Gercüş Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen program da saygı duruşunda bulunuldu, istiklal marşı okundu. Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, yaptığı konuşmada, kongrelerin dirilme, tazelenme ve yenilenme süreçleri olduğunu anlattı. Nasıroğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Geçenlerde Cumhurbaşkanımız Kürt meselesinde barış elini uzattı. Aslında o barış eli çok samimiyetle uzatılan bir eldir ve bu elin sahibi sizlersiniz. Bu eli bizler Batman’ın her yerine taşıyacağız. Biz barışın eli de olacağız. Barışın dili de söylemi de olacağız. Bu konuda sizlerin vereceği destek ve fedakarlık ileride çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için çok kıymetlidir. Bu fedakarlığı yapacak olanlar siz ve bizleriz. Hep beraber bu barış elini ve söylemini yaygınlaştıracağız.”
“MEMLEKETİN BARIŞA İHTİYACI VAR”
Memleketin barışa ihtiyacı olduğunu anlatan Nasıroğlu, şöyle devam etti: “Bu memleketin sokaklarda taş atan çocuklara değil elinde kalem tutan çocuklara ihtiyacı var. Sokakta lastik yakan çocuklara değil sporda ve başarıda birbiriyle yarışan nesile ihtiyacımız var.”
Tek listeyle gidilen seçimde ilçe başkanı İbrahim Torlak oldu. Programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti Batman İl Koordinatörü Recep Şeker, geçmiş dönem milletvekili Ziver Özdemir ve partililer katıldı.
.jpg)

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok