
“Şehit Yasin ve arkadaşları şer güçlerin hesaplarını alt üst etti”
HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları, düzenlediği basın açıklamasıyla HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın çağrısı üzerine 2 yıl önce 6-7 Ekim tarihinde Kobani bahanesiyle PKK/HDP yandaşlarının özellikle dindar halka yönelik gerçekleştirdiği ve Yasin Börü ve arkadaşlarıyla birlikte onlarca insanın hunharca katledildiği olayları lanetledi.
HÜDA PAR İl Binasında yapılan basın açıklamasını HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir okudu.
İmir, 2014 yılının Ekim ayında, Kobani olaylarını protesto bahaneli eylemler ile HDP’nin eş başkanları örgüt taraftarlarını sokağa çağırdığını, ülkeyi kaosa sürüklemek, iç savaş çıkarmak ve özelde hazmedemediği İslami yaşantıya saldırı fırsatı bulduğunu söyledi.
Yolda gördükleri sarıklı, sakallı Müslümanlara saldırılar yapıldığını anımsatan İmir, meydana gelen olaylarda HDP/PKK cenahının özelde cami, Kur’an kursları, İslami STK’lara ve yine referansı İslam olan HÜDA PAR ve uzanabildiği diğer siyasi oluşumlara da her türlü fiili saldırıyı düzenlediklerini belirtti.
Hiçbir kutsalı olmayan bu güruhun, muhtaç ailelere Kurban Bayramında kurban eti götüren, 16 yaşındaki Yasin Börü ve beraberindeki Hüseyin Dakak, Hasan Gökgöz, Cumali Güneş, Turan Yavaş ve Riyad Güneş’in de aralarında bulunduğu İslami kimlikli gençleri katlettiğini, arkalarında gözü yaşlı eşler ve daha doğmamış yetim bebeler bıraktıklarını vurguladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 02Eczacılar Odası kongreye gitti
- 03ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 04ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 05U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 06“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 07BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 08USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 09BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 10“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 11HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 12Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 13Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 14YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 15GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
Henüz Yorum yok