
BAŞKAN GÜR “15 TEMMUZ, BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”
BAŞKAN GÜR “15 TEMMUZ, BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”
AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür “Aziz milletimizin her bir ferdi, 15 Temmuz’da 251 şehidimizin şahsında, kâfirlerin, zalimlerin ve hainlerin hanelerine düşen birer ateş, çağlara ve nesillere yol gösteren birer meşale, hiçbir hainin bir daha cesaret edemeyeceği bir kahramanlık destanı olmuştur.” dedi.
Başkan Gür, 15 Temmuz nedeniyle yayınladığı mesajda; 15 Temmuz’da yaşananları asla unutmayacaklarını söyledi.
Gür açıklamasında “15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkânı kullanmak suretiyle hain terör örgütü FETÖ, işbirlikçileriyle birlikte darbe ve işgal girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz darbe ve işgal girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde gazi unvanına sahip tek meclis olan TBMM’ye saldırmış, 251 vatan evladını şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zararlar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkûm edilmiştir.
Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan bu hain ve kalleşçe girişime karşı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve aziz milletimizi meydanlara ve sokaklara davet etmesiyle vatansever Batman halkı da sokaklara dökülmüş ve demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. O gün bugündür de halkımız ile beraber işimizin başında, hain terör örgütleri ve işbirlikçilerine karşı nöbetteyiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi gözünü kırpmadan darbe ve işgal girişimine karşı göğsünü siper edip şehadet şerbeti içen tüm Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yâd ediyorum. Millet olarak ortaya koyduğumuz mübarek direnişi saygıyla selamlıyor; Batmanlı hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok