EKMEN "EKONOMİ İYİYE GİTMİYOR"
Ekmen: “Ekonomide işler iyi gitmiyor”
Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen beraberinde Batman il başkanı Av. Melik Müjdeci’yle birlikte Batman’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İktidarın 110 gününü ve Batman’daki sorun ve aksaklıkları değerlendiren Ekmen ekonomide işlerin iyiye gitmediğini dövizin artışının durdurulmadığını, faizlerin arttığını ve enflasyonunun her geçen gün arttığını belirtti.
BATMAN’IN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİ
Batman’ın sevilen eski vekillerinden olan Ekmen’e Genel merkez 6. bölge olan Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinin sorumluluğu verilirken, Ekmen illeri dolaşarak STK’larla ve basın mensuplarıyla bir araya geliyor. Toplantıda konuşan Ekmen zamların halen ülkenin en önemli sorunu olduğunu, emekli ve memura yeterli zam verilmediği, Mısır üreticisinin mağdur edildiğini ve Buğday üreticisinin de memnun olmadığını belirtti. Ekmen konuşmasında Batman’da uçak sefer sayısının artırılmasını, Ankara, İstanbul seferlerinin artması, uçak bilet fiyatlarının Batman için yüksek olduğunu belirtti. Batman Ankara, İstanbul’a her gün düzenli sefer, Antalya ve İzmir’e ise haftalıkta olsa sefer düzenlenmesi çağrısı yaptı.

6 İLİN SORUMLULUĞU EKMEN’DE
Batman’da STK ziyaretlerine de ağırlık veren Ekmen “Memur ve işçi alımlarında mülakat kaldırılmalı, Türkiye ekonomide bir uçurumun kenarında. Bir an önce ciddi önlemler almalı, zam furyası ortadan kalkmalı. Vatandaş artık geçinemiyor. Maalesef bu ekonomik verilerle enflasyonun düşmesi çok zor görünüyor. Batman’da giriş çevre yollarının durumu ortada. Halen yol ihalesini kazanan firmalar şantiyelerini kuramadı, Batman Siirt, Diyarbakır ve Mardin yollarında bir an önce duble yol çalışması başlamalı”.”dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 02ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 03TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 04BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 06SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 07“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 08TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 09SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 10BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 11YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 12BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 13ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 14VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”
- 15PETROL-İŞ’TEN SİLAHLANMAYA KARŞI ACİL TEDBİR ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok