
'Batman' uyuşturucuya savaş ilan etti
'Batman' uyuşturucuya savaş ilan etti
Batmanlı bir grup vatandaş, metruk binaları gezerek uyuşturucu müptelalarına ve satıcılarına uyarılarda bulundu.
Batman’da uyuşturucu satıcısı ve müptelalarının artmasına tepki gösteren ve çoğu esnaf olan vatandaşlar, gruplar halinde metruk binaları gezerek, madde bağımlılarına uyarılarda bulundu. Mahallelerinde uyuşturucu satımı ve kullanımına izin vermeyeceklerini belirten vatandaşlar, metruk binaların yıkılmasını istedi.
METRUK BİNALAR YIKILSIN
Batman’da, güvenlik güçlerinin özellikle de okulların açılmasından bu yana yoğun çabalarına rağmen, uyuşturucu satımı ve kullanımının yüksek olduğunu ileri süren vatandaşlar, hem güvenlik güçlerine destek olmak hem de bunun önüne geçmek amacıyla kolları sıvadı. Kısmet Mahallesi’nde bir araya gelen ve çoğu esnaf olan vatandaşlar, uyuşturucu satıcısı ve müptelalarına adeta savaş açtı. Vatandaşlar, 10-15’erli gruplar halinde, mahallede uyuşturucu kullanıldığını tespit ettikleri metruk binalara girerek, gençleri uyardı.
MÜPTELALARA SERT UYARI
Bankalar Caddesi 703. Sokak’ta bulanan ve 2 kez yanarak kullanılamaz hale gelen 5 katlı metruk binaya da giren vatandaşlar, burada da uyuşturucu müptelası 2 şahısla karşılaştı. Şahıslara sert uyarılarda bulunan vatandaşlar, bir daha karşılaşmaları durumunda kendilerini polise teslim edeceklerini söyledi. Binadaki duvar yazıları da buradaki uyuşturucu kullanımın ciddiyetini gözler önüne serdi.
MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
Uyuşturucu karşıtı vatandaşlar, gençlerin metruk binalarda eroin, kokain ve esrar gibi maddeler kullandığını belirterek, bundan rahatsız olduklarını, çocuklarını bakkala bile gönderemediklerini ve binaların yıkılmasını istedi. Sokaktaki 10-12 yaşlarındaki bazı çocukların bile uyuşturucu kullandığına dikkat çeken vatandaşlar, zaman zaman toplanarak, uyuşturucunun önüne geçmek için mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok