
YARASALAR "PETROLSPOR SEVDAMIZ"
YARASALAR "PETROLSPOR SEVDAMIZ"
Bölgesel yayına yapan, Batman Radyo Yüksel'de yayınlanan "SPOR GÜNDEMİ" Programına konuk olan Ozan Büyükkaya taraftarın tel örgülerden rahatsız olduğunu ifade etti.
Yarasalar Gençlik Derneği Başkanı Çağdaş Ozan Büyükkaya, Radyo Yüksel’de, Feridun Yeni, Aytekin Alptekin ve Salih Eroğlu'nun yönettiği, "Spor Gündemi" programına katılarak, taraftarların sorun ve taleplerini kamuoyuyla paylaştı.
“RİZE’DE 90 SANTİM BİZ DE 2 METRE 70 SANTİM”
Gazetemiz yazarlarından Aytekin Alptekin’in de yer aldığı spor gündemi programında soruları cevaplayan Çağdaş Ozan Büyükkaya, özellikle stadyumdaki tel örgülere dikkat çekti. Büyükkaya; “Statta bulunan güvenlik telleri nedeniyle maraton bölümündeki taraftarlar, maçı net bir şekilde takip edemiyor ve bu nedenle taraftarlarımız durumdan son derece rahatsız. Tellerin makul bir seviye çekilmesi için yaptığımız başvurular cevapsız kalıyor. Oysa biz Yarasalar olarak, yılın en centilmen taraftar ödülünü almış bir gurubuz. Yaptığımız araştırmalara göre de, Rize’de yapılan stadyum ile Batman’a yapılan stadyumun projeleri bire bir aynı. Orada tel örgünün yüksekliği 90 santim, biz de ise 2 metre 70 santim. Yasada da kabulü olarak, taraftarın seyrini etkilemeyecek biçimde olması gerektiği yer alıyor. Şuan bunun ilgili kurumlarla görüşmelerimiz sürüyor. Eğer sağlıklı bir netice alamazsak, dernek olarak hukuk mücadelesi başlatacağız.”
“YENİ YÖNETİMDEN BİZİ ARAYAN SORAN YOK”
Petrolspor’a olan destekleri ve yeni yönetim kurulu hakkında da açıklamalarda bulunan Büyükkaya; “Yeni yönetim kurulu ile hiçbir diyaloğumuz yok. Ne bizi arayan, ne de soran var. Bizim sevdamız Batman’a ve Petrolspor’adır. Yıllar takımın itekleyici gücüyüz ve bu her zaman böyle olacak. Şu anda da takımımız çok zorlu bir süreçte, her maçımız bir final niteliği taşıyor. Bu nedenle yönetim konusunu şuan için rafa kaldırdık, ancak sezon sonunda biz de sözümüzü söyleyeceğiz. Çünkü şuan ki davranış biçimi algılayamadığımız bir durum. Bizim kendileriyle bir sorunumuz yok, onların var mı bilemiyorum.” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı
- 02MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 03AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 05Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 06LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 07SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 08SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 09KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 10Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1250 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 13REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 15Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
Henüz Yorum yok