
RESEPSİYON RENKLİ GEÇTİ
CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU RENKLİ GEÇTİ
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İlimizde düzenlenen etkinlikler; Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru ŞAHİN’in ev sahipliğinde verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kabul töreni ile son buldu.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda pandemi tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirilen kabul törenine; Şahin çiftinin yanı sıra, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir, Batman Eski Milletvekillerinden Faris Özdemir, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya, İl Genel Meclisi Başkanı, kamu kurum yöneticileri, Emniyet ve TSK mensupları, siyasi parti yöneticileri, il genel meclis üyeleri, STK ve meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÜM MASALARI DOLAŞTILAR
Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin ile birlikte masaları tek tek dolaşarak davetlilerin bayramlarını kutladılar. Cumhuriyeti 98. kuruluş yıl dönümünde davetlileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Şahin, gündüz havanın yağmurlu olmasından dolayı Cumhuriyet Bayramı kutlama programını kısa tutuklarını ifade ederek, “Ama Cumhuriyetimizin ateşi, coşkusu ve sevinci hiçbir şekilde kalbimizde azalmaz. Yağışa rağmen öğrencilerimiz ve gençlerimiz alanı doldurmuştu” diye konuştu. Bölücü terör örgütünün son 40 yıldır çektirdiği zulümden en fazla zarar görenin bölge halkı olduğunun altını çizen Şahin, “Bu yolda canlarımızı kaybettik, ekonomik bedeller ödedik. Ama hiçbir şey bizi yolda geri döndüremez. Ülkemizde huzur ve barış içerisinde yaşayalım. Bu ay yıldızlı bayrağın altında geleceğe umutla bakalım.
Büyüyelim gelişelim. Bölgenin huzur, istikrar ve refah merkezi olalım. Yeter ki, Türkiye güçlü olsun. Türkiye sadece kendi coğrafyasında değil, diğer coğrafyalarda da mazlumların sesi olacak. Bunun için güçlü bir ekonomiye ve güçlü bir savunma sanayiye ihtiyacımız var. Çok çalışacağız, tek amacımız olan muasır medeniyetler seviyesine çıkacağız. Bu rota üzerinde yürüyeceğiz, yürümeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 02BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 03AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 04BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 05BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 06TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 07Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 08KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 09KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 10BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 11“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 12160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 13“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 14BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 15İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
Henüz Yorum yok