MÜJDECİ “BATMAN SAHİPSİZ DEĞİL”
MÜJDECİ “BATMAN SAHİPSİZ DEĞİL”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman Havalimanı’nın kaderine terk edilmeye çalışıldığını belirtti.
Önümüzdeki aydan itibaren Batman Havalimanı’ndaki sefer sayısının yarı yarıya düşürülecek olması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “700 bine yakın insanın yaşadığı Batman’dan havayolu ile sefer yapılabilecek sadece İstanbul ve Ankara rotasının olması başlı başına büyük bir sorun iken, Batman’dan İstanbul’a yönelik sefer sayısının da önümüzdeki aydan itibaren yarı yarıya düşürülecek olması tam anlamıyla Batman’ı yok saymaktır. Batmanımız gün geçtikçe büyüyen, dinamizmi artan bir kenttir.
Son dönemde uçuşta önemli rekorların elde edildiği Batman Havalimanı’nda tam da yolcu sayısının artacağı yaz aylarında alınan bu kararı kabul etmiyor ve derhal karardan vazgeçilmesini talep ediyoruz. Batmanlı vatandaşlar, Türkiye’nin herhangi bir şehrine gidiş için İstanbul’u transit olarak kullanıyor ve buraya gidiş en yüksek bilet ücretini ödemek zorunda bırakılıyor. Bu da yetmezmiş gibi şimdi de uçuş sayısını yarıya düşürmeye karar vermişler. İktidar partisi temsilcileri de şehrimizi yok sayan bu kararı çoktan kabul etmiş durumda.
Böyle giderse İstanbul’a gitmek için 2, 3 bin liralık bilet fiyatları ile karşı karşıya kalacağız. Önceki hafta Batman Otogarı önünde yaptığımız basın açıklamasında da Batmanlı vatandaşların şehirlerarası ulaşım açısından ciddi sorunlar ile karşı karşıya kaldığını belirtmiştik. Bu şehrin vatandaşlarının her yönden mağdur edilmesine seyirci kalmayacağız. Karar geri alınmazsa tepkimizi birçok farklı yolla da göstermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 02BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ
- 04BATİŞ’ten Türkiye–Dubai İş Birliği Forumu: Yeni Ticari Köprüler Kuruluyor
- 05KÜLTÜRÜN KALBİ BATMAN’DA ATTI
- 06BAYAMB-DER BAŞKANLIĞINA ERCAN EKİNCİ SEÇİLDİ
- 07MY Grup CraftConsept Yalova’da Hizmete Açıldı
- 08TPAO PETROLSPOR, DİYETİSYEN SİPAHİOĞLU İLE ANLAŞTI
- 09ASLAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 10MİLLETVEKİLİ ODUNCU’DAN KAYYIM MESAJI
- 11OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 12EKMEN: EMEKLİLERE 4 BİN KONUT KAZANDIRILDI
- 13“KÜRT’ÜN SEVİNCİ TÜRK’ÜN SEVİNCİ, TÜRK’ÜN ACISI KÜRT’ÜN ACISIDIR”
- 14MERETO ZİRVESİNDE YAMAÇ PARAŞÜTÜ HEYECANI
- 15DBP’DEN KONGRE ÖNCESİ HALK TOPLANTISI




Henüz Yorum yok