
DEVA’DAN KÖY ZİYARETLERİ
DEVA’DAN KÖY ZİYARETLERİ
DEVA Partisi Batman’ın köylerindeki sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Batman’da kırsalda yaşayan çok sayıda vatandaşımız var. Batman il merkezi sayısız sorunla boğuştuğu gibi köylerimizde de çok ciddi altyapı sorunları var. Bunların başında yol ve su sorunu en öncelikli sorunlar arasında yer alıyor.
Köylerimiz maalesef 90’ları andıran manzaralara sahip. Sıfırı tüketen kurumlar artık vatandaşa hizmet götürmüyor. Köylerimizde su yok, petrolün başkenti olmamıza rağmen asfalt yok. Yakın tarihte ziyaret ettiğimiz Binatlı köyü, Batman’ın birçok mahallesinden daha fazla nüfusa sahipken; haftanın 6 günü tuzlu su içmeye mahkum edilmiş durumda. Vatandaşımız bizimle temas ettiği her noktada derdini anlatıyor.
Bu iktidar vatandaşımıza artık nefes bile aldırmıyor. Batman’ın yanı başında olan köylerimizde bile sorunlar gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Yönetememenin faturasını halkımız büyük bedeller ile ödüyor. Vatandaşımız mutfağından, çocuklarının harçlığından kıstığını, kış öncesinde odun ve kömür almak isterken büyük bir şok ile karşılaştıklarını belirtiyor. Odun ve kömür fiyatları maalesef 2 katına çıkmış durumda.
Birileri ülke ekonomisinin hızla yükseldiğini söylerken, vatandaşımız bu kışı nasıl geçireceği endişesini taşıyor. Artık bu iktidarın vatandaşa sunabileceği hiçbir şeyi kalmadı. Günü kurtarmak için bütçedeki borç yükünü vatandaşa yüklüyorlar. Ekonomik krizden çıkışın en kısa yolu bir kan değişiminden geçiyor. ” İfadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 02Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 03BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 04ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 05Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 06EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 07KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 08Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 09“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 10DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 111.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 12Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 13HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 14“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 15TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
Henüz Yorum yok