" Kazancımız Allah için verdiğimizdir."
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Batman Temsilciliği: "2025 yılı Ramazan döneminde kıymetli bağışçılarımızın kumanya, iftar, zekât, fitre ve fidye emanetlerini, “Kazancımız Allah İçin verdiğimizdir” şiarıyla Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde gerçek muhtaçlara ulaştırma gayretinde olacağız."
Cansuyu yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Batman Temsilciliğiinden yapılan yazılı açıklamada:
"Kurulduğu günden bu yana hayırseverler ve bağışçılarımızın emanetlerini Türkiye'de ve Dünyada nın farklı bölgelerinde Mazlum, Yetim ve Gerçek Muhtaçlara ulaştırmaya devam etmektedir.
2025 Ramazan Organizasyonu kapsamında, Gazze başta olmak üzere Suriye, Arakan, Yemen gibi kriz bölgeleri ile Türkiye, Afrika ve Asya'da pek çok ülkede Ramazan çalışmalarımız devam ediyor.
Ramazan ayı tüm insanların yenilendiği mübarek bir aydır. Cansuyu olarak 2025 yılı Ramazan döneminde kıymetli bağışçılarımızın kumanya, iftar, zekât, fitre ve fidye emanetlerini, “Kazancımız Allah İçin Verdiğimizdir” şiarıyla Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde gerçek muhtaçlara ulaştırma gayretinde olacağız.
Hayırseverlerimiz tarafından gerçekleştirilecek bağışlara ilişkin belirlenen rakamlar da açıklanırken, Gazze için bir kişilik fitre ve fidye bağışlarında alt limit 500 TL, bir kişilik iftar 250 TL, bir adet kumanya 2.500 TL olarak belirlendi. Türkiye ve diğer bölgelerde belirlenen rakamlar ise, bir kişilik fitre ve fidye bağışlarında alt limit 180 TL, bir kişilik iftar 150 TL, bir adet kumanya 1000 TL olarak açıklandı.
Ramazan’ın fazileti ve ecri ile Yetim ve gerçek muhtaçlara destek olmak ve hep birlikte bu sevaptan nasibimizi almak yegâne muradımızdır.
Siz kıymetli hayırseverlerimizi ve gönüllülerimizi Ramazan ayında gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızda yanımızda görmekten mutluluk duyarız."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 02ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 03BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 04BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 05BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 06BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 07YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 08“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 09Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 10VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 11Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 12Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 13Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 14HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 15Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı




Henüz Yorum yok