
IRAKLI HASTA BATMAN'DA ŞİFA BULDU
IRAKLI HASTA BATMAN'DA ŞİFA BULDU
DÜNYA HASTANESİ ve P.C.O İNSANİ YARDIM DERNEĞİ HASTALARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Grufan MOHAMMED adlı hastanın sürekli kusma ve kilo kaybı şikayeti vardı. Kendisine Anoreksia Nervosa tanısı konulan hasta Özel Batman Dünya Hastanesine P.C.O derneği tarafından getirildi.
Öncelikle Dahiliye uzmanı Ahmet NAS tarafından hastaya medical tedavi uygulandı. Sonrasında Gastroentrolog Nurettin TUNÇ tarafından mide ve bağırsak sorunları çözüldü. Sonrasında Üroloji doktoru Sedat YILMAZ tarafından Üreter taşı tanısı konulan hasta bu sebeple opere edildi. Nöroloji Doktoru Samet ÖNCEL tarafından konsülte edilen hastaya ilaç tedavisi başlandı. Nefes darlığı yaşayan hasta Göğüs Hastalıkları doktoru Çiğdem HANAZAY’a konsülte edilip ilaç tedavisi başlandı. Daha sonra Kadın Doğum doktoru Mehtap YILDIZ BAKAN Diyetisyen Kübra AKIN ve Psikolog Mesut KARTALIN düzenlediği tedavilerden sonra sağlığına kavuştu. Hastaneye başvurduğunda 27 kilo olan hasta bir aylık düzenli doktor takipleri ve tedavileriyle 15 günde 32 kiloya ulaştı.
El birliği ile hastalarının yüzünü güldüren Özel Batman Dünya Hastanesi Doktorları hastalarını sağlıkla ülkesine gönderdi. Artık yüzü gülen hasta Grufan MOHAMMED başta benimle ilgilenen değerli doktorlarıma ve P.c.o insani yardım derneğine teşekkürlerimi sunuyorum ömrümün sonuna kadar sizlerin duacısı olacağım dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok